memek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 siema. mam pytanie. jakie amortyzatory najlepsze do bmw e36. gazowe czy olejowe??? i jaką firmę polecacie. oczywiście w miarę cenowo nie najdroższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bilstein B6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Popieram KOSA ,na takich smigam i jest nie zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 siema. mam pytanie. jakie amortyzatory najlepsze do bmw e36. gazowe czy olejowe??? i jaką firmę polecacie. oczywiście w miarę cenowo nie najdroższą w e36 były olejowe... ?!?!??!! generalnie tylko gazówki... sachs, bilstein, kyb i żadne wynalazki bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ale które są lepsze sachs czy bilstein???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja założyłem bilisteiny uważam że są lepsze. Dużo wytrzymalsze od seryjnych sachsa. A zaobserwowałem to po kumpla buni. On założył seryjne i już niedługo będzie wymieniał a ja jeszcze nie muszę, a wydaje mi się ze robimy podobnie jakieś 15 tyś. km rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi