001puma Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam mam pytanko jaki adapter na przejście na filtr stożkowy. Bo są metalowe i plastikowe i nie mam pojęcia który <bmw> będe wdzieczny za jakies info uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 mialem taki i taki. z zadnym sie nic nie dzialo takze bierz tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 dzięki wielkie, biore tańszy 8) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Właściwie to da sie to zrobic bez adaptera,ja tak mam ale troche sie z tym urobiłem i szczeze to za ta kase jaką trzeba dac za adapter to szkoda czasu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 dokładnie Rybka tak jak mówisz szkoda sie bawić i wkurzać ,że może zadziała adapter nie jest drogi na allegro 30 zeta happy_bmw Rybka mam pytanko zrobisz zdjęcie swojego stożka tak z bliższej odległości żebym widział co i jak uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi