el_banano Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jak w temacie. Musze wymienić dolne sworznie wahacza do piatku. Zna ktoś warsztat gdzie mi to zrobią jutro lub ewentualnie w piatek. prosze o namiary, adres z nr telefonu. Z góry wielkie dzięki <bmw_2> P.S. Do auto Chipa dzwoniłem i nie mają czasu a i Stando odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkaida Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 spróbuj na Psim Polu za blaszakiem w prawo jak się jedzie na kiełczów i po lewej stronie 5 metrów pierwsza brama, telefonu nie znam ani adresu dokladnego też dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Troszke masz mało czasu bo najlepiej wyjać wahacz samemu i podrzucić do mechanika i wtedy Ci to wprasuje w 20 min <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 spoko jutro jestem ustwopiny w jetroniku i mi to zrobią :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 W moich stronach jest facio, który regeneruje sworznie, końcówki. bierze trochę dużo bo 70 zł od sworznia, ale śmiga dalej oryginał i jakość tej roboty jest dużo lepsza niż zamienniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Witka ja tam bym się nie odważył na regenerowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ja też nie, lepiej zakupić lemfordera i mieć spokój niż bawić się w takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 a wy myślicie, że to regeneruje kto? szewc? czy krawiec. Facet regeneruje maglownice i sworznie od lat '80 i dłużej chodzą niż te chińskie Febi i lemfordery. Kupno używanego np. magla to koszt około 300 zł, a on za te pieniądze robi na nową i chodzić będzie parę lat. Ile będzie chodził taki magiel używany? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 nie napisałem nigdzie ,że robi to źle , napisałem tylko ,że ja bym wolał zakupić nową część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi