Kons18 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ostatnio wpadł mi do rąk taki oto panel: ja posiadam następujący: Powiedzcie mi czym różnią się te panele?tak z ciekawości chciałbym wiedzieć,bo pierwszy raz widzę taki panel jak ten 1szy.Ta dodatkowa funkcja z tym kółeczkiem i A w środku jest również związana z zamykaniem dopływu powietrza? Jak to działa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Ostatnio wpadł mi do rąk taki oto panel:Obrazek ja posiadam następujący: Obrazek Powiedzcie mi czym różnią się te panele?tak z ciekawości chciałbym wiedzieć,bo pierwszy raz widzę taki panel jak ten 1szy.Ta dodatkowa funkcja z tym kółeczkiem i A w środku jest również związana z zamykaniem dopływu powietrza? Jak to działa :?: "A" to automatyczny obieg powietrza... przełącza sam na zamknięty albo otwarty wg uznania... przynajmniej tak sobie u mnie to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi