SataN Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 wiecie co... pierdzielę to szukanie nowego auta.... zdecydowałem się już na coś zupełnie innego, jeśli koszty w sumie zamkną się w max 8 tys pln..... to wywalam 2.8 i wstawiam M3, po sprzedaży 2.8 koszty powinny zmaleć do ok. 4 kafli (mowa o silnikach z całym potrzebnym osprzętem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 polecam M54B30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 niczego poniżej 2.5 nie mam zamiaru nawet oglądać Odp: M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 zgadzam sie kolega M3!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zgadzam sie kolega M3!!!! ja też się zgadzam, ale na M3 to mi raczej kasy nie starczy nie mniej jednak byłbym w 7 niebie gdyby to było M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 No to może e46 swapowane na M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 zależy czy masz rafinerię w piwnicy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 3 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No to może e46 swapowane na M3 a jaki był największy silnik poza m3 w e46 ? bo pewnie tak jak w przypadku e36 w taki będę mierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 3.0 M54B30 o tym co mowil kosa 231KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 3.0 M54B30 o tym co mowil kosa 231KM no... to już wiem czego szukać dzięki wam serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 330D tanie jeżdżenie,a but wystarczający,zawsze możesz zchipować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 nigdy nie myslalem, ze wypluje te slowa z siebie. Ale ostatnio nawet mialem mysli, ze kto wie czy nastepny samochod nie bedzie diesel. Ile 330d pali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 nigdy nie myslalem, ze wypluje te slowa z siebie. Ale ostatnio nawet mialem mysli, ze kto wie czy nastepny samochod nie bedzie diesel. Ile 330d pali? nie no nie rób tego błędu.... 2.0 w dieslu w budzie e46 nie jedzie... 3.0 może da radę.... ale... ale zaraz wtryski, pompka, turbinka.. d*pa... jasiu... karuzela mnie już raz naszło na diesla... i co ? palił tyle co nic... nie psuł się.... był w cholerę duży, wygoda też niczego sobie... ale matko boska jezus maria k..... mać... normalnie miałem ochotę dziurę w podłodze wydeptać... i o kant dupy intercooler, turbina i chip normalnie chmura, dymek pierdnął beknął nawet kołami mielił przy starcie... ale... eeeeee szajsengnojówkowagen powiem Ci, że ostatnio myślałem o bmw w dieslu.. ale chwila na uruchomienie mózgu... chwila przypomnienia... i już kocham 2.8 benzynkę, niech se pali ile chce... niech się psuje, ale przynajmniej jedzie nigdy nie myślałem, że to powiem, bo zasadniczo uważam, że gaz do kuchenki... ale wolałbym zagazowaną benzynę niż diesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi