leonn7 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 witam Mam pytanie do wszystkich forumiaków czy moge dorobić kluczyk wstawiają do orginalnej surówki kluczyka z centralnym na pilota Transponder i jak sie go programuje wie ktoś z was może Pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyote Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jak dorobisz sobie kluczyk z pilotem, to wystarczy potem ze starego przelożyć transponder i będzie smigać, musisz tylko zaprogramować nowy pilot do centralnego zeby mozna bylo drzwi otwierać i zamykać. Nie pamiętam już sekwencji programowania pilota, ale napewno znajdziesz albo na tym forum albo gdzieś na necie, było tego trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam wiem jak zaprogramowac kluczyk bo juz to robiłem ale chodzi mi o to ze jak kupię taki transponder nowy nie zaprogramowny nigdy i klucz orginalny z pilotem od innego auta z dorobionym nowym grotem z mojego kluczyka i jak go zaproglamuje czy to bedzie dzialac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi