Pablo 520 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych z pod znaku <bmw_1> . Proszę o pomoc w uruchomieniu Webasto. Zakupiłem oryginalną książkę obsługi ale dotyczy ona tylko modeli z wyświetlaczem MID nic nie piszą jak uruchomić webasto w wersji z dużym wyświetlaczem od navi. Poczytałem trochę na forach i wiem jaka między innymi jest zasada działania urządzenia i że trzeba ustawić czasy załączania. Pytanie tylko gdzie w meni znaleźć funkcję przypisaną do obsługi Webasto. Udało mi się odszukać funkcję przewietrzania , i zastanawiam się czy może po ustawieniu przewietrzania te same czasy będą przypisane do ogrzewania postojowego? Pozdrawiam, Pablo 520 (523,530,?) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 pisz do użytkownika rafals on ma webasto u siebie może coś Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi