Biohazard Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam mam problem byłem dziś na zakupach dojechałem do sklepu miałem już zaparkować dałem na luz i bunia zgasła Więc odpalam ją ponownie a ona gaśnie :shock: , odpalam jeszcze raz dodaje gazu do 3000tys.obr puszczam, spada do 0 i gaśnie. :? Zawsze po odpaleniu trzymało tak 800 lub 900.obr a teraz spada do 0 :evil: Może ktoś się spotkał z takim czymś lub słyszał o takim przypadku od kogoś. Pomocy :!: :!: :!: p.s. Dojechałem do domu po wielkich trudach cały czas wkręcając ją na obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Sprawdź silnik krokowy, szczelność dolotu itd itp. Jest na forum milion postów o tym Pozdroofki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Byłem przed chwilą odłączyłem wtyczkę od przepływomierza odpaliłem obroty trzyma na 1000 i nie gaśnie, więc przyczyna chyba znaleziona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ja w m40 miałem tak że jak mi się przepływka rozwaliła (strzał z gazu) to faktycznie z podłączonym przepływomierzem nie chciał silnik pracować, a jak odłączyłem to zaczął wolne obroty trzymać na około 1100 obrotów. Przepływka najprawdopodobniej do wymiany Jeszcze raz pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biohazard Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam właśnie wracam z parkingu przyszła dziś przepływka z demontażu zamontowałem na miejsce swojej . Odpalam i nadal gaśnie nie trzyma obrotów odłączyłem kabel od przepływki odpalam i też gaśnie :shock: . Z tego wynika, że nie jest to wina przepływki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMen Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Najprawdopodobniej krokowiec. sprobuj go odłaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi