Tommy Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 W sumie było nieźle ale w porównaniu do zeszłych lat frekwencja była na oko20-40% niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No fajnie bylo, juz w piatek po peirwszym paleniu most sie rozsypal <bmw_1> Ale za to moglem sobie dowoli pobrowarkowac :lol: Ale najlepsze jaja byly w drodze powrotnej, akurat most nie mial gdzie sie zblokowac tylko na samej granicy, ale dlaism yrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 i ja tez jade....bez dachu no ja też pojadę...ale z dzieckiem na spacer :mrgreen: :mrgreen: Łazik jestes swietny! :lol: Byles w koncu na Canaletta ?? Czy nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 no monika nie byłem :cry: .byłem u ciotki na wojnowie ale przyjechałem wieczorem a na drugi dzień alpinka miała te usg główki a potem od razu na chatę :wink: .zresztą nie byłem swoim autkiem tylko z wujkiem bo on ma klimę i mała miała komforcik :mrgreen: .no ale kiedyś się spotkamy bmw_beer p.s. z małą wszystko ok <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 temat dość stary ale mam pytanie ktoś wie czy możne w tym roku odbędzie się Matador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Raczej nie bedzie MTP a szkoda , byłem na tej imprezie 2 razy i takich imprez w Polsce nie bedzie przez najblizsze 20 Lat Wiem ze władze gminy nie wyrazaja zgody na wynajecie lotniska dla tego zlotu , bo np imprezy Hip Hopowe sie tam normalnie odbywaja Wiec jest mega kiszka , ale moze warto sie wybrac na tą impreze BIG BMW tylko ona chyba jest w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Mordulcu a coś więcej? Gdzie to ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Mnichovo Hradi¹tì - 100km od granicy w Zawidówie i niecałe 40km od miejsca w którym pracuje, więc ja się pisze bankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 http://www.e30.eu/bigbmw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 BIG BMW tez dobra impreza jak by było wiadomo czy jest w tym roku to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 z syndykatu http://www.bigbmw.cz/ poprzedni rok: http://forum.e30.cz/big-bmw-2009-t72522.html BIGBMW-2010 CZECHY. 06-08. sierpien Wstępny program imprezy: Piątek: 18.00 - Obszar Open, przyjazd uczestników - Rozrywka 22.00 - Runway i Koniec jazdy po zamknietym terenie. Sobota: 8.00 pm - Free Rides RZ 9,00 - Etap i rozpoczęcie biegu na 400 metrów, pomiarowe timer - Popołudnie dryfujących i możliwość wypalenia w obszarze zastrzeżonym 17.00 - Ogłoszenie wyników 17.30 - Przejazd po okolicy (ok. 50 km) 19.00 - Powrót uroczy jazdy - Free Rides w sprintach - Drifting i palenie opon - Rozrywka + muzyka 22.00 - Koniec runwayi jazdy - Pokaz nocny, projekcje na ekranie - różne imprezy Niedziela: - Free Rides - Czyszczenie powierzchni - Wróć do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 mysle ze też sie wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jest jeszcze pol roku, ale imprezka zapowiada sie fajnie mysle ze na sobote mozna jechac spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Hmmm...akurat mam urlophappy_bmw Ale biorąc pod uwagę stan w jakim będzie Młoda (9 miesiąc)... Juz żałuję, że nie polecę z Wami :sad::sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBill740 Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Aj daj Spokój Forest może już bedziesz tatą i może zafundujesz wypad młodemu Maxbimerowi czytam spoglądam i obserwuje... zobaczymy jak będzie w Gostyniu jeśli rodzinnie i miło to przecież nie pozwole rodzinie jechać samej na goscinne wystepy i przeciagne swoja Babcie po czeskich dróżkach... grubo sie zastanawiam nad tym zlotem.... zobaczymy jak z wolnym bedzie... bo poszedlem do pracy...(dla swietego spokoju, zeby uniknac niezrecznych pytan "jak bezrobotny zarabia na paliwo do E38") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Heh...nie wiem jak będzie w Gostyniu bo imprezka jest organizowana przez trzy kluby BMW ale jeśli chodzi o spotkania Maxbimmera to zawsze jest miło i rodzinnie, zresztą sam się przekonasz jak za***iści ludzie są w tym klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Tazunio szkoda, że ja jeszcze nie mam swojego BMW, ale coż. Jeszcze trzeba poczekać na swoje 4 kółka, a na pewno też bym pojechał na taką impreze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Był by ktoś chętny na te BIG BMW bo patrzyłem ze tam trzeba by było się zapisywać żeby potem nie było siupy ze zajedziemy a tu nie ma wjazdu bo było by szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 No ja bym sie pisał śliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Myślę,że też bym reflektowal, choć to jeszcze dużo czasu.Póki co-jestem za:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 My też się piszemy ( data to 06-08.08?) A do kiedy trzeba się zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Nie-mam pojęcia ale jest na tej stronie już kupa ludzi ,ale z drugiej strony jak gadałem z Mordulcem to myślę ze nas wpuszcza nie będzie problemu.A same zapisy są chyba cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Więc trza by zbierać ekipe. Jeszcze jest duzo czasu, więc chociasz wstępną liste załogi naszej mozna by było zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 No niestety mu z Młodą odpuścimy. Gdyby to było w Stanach to bym pojechał - zawsze jakaś szansa na obywatelstwo A nuż urodzi się ciut wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Forest, Czesi dobrze płacą na dziecko dostawalibyście około 1500zł miesięcznie przez pierwszy rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi