janusz318i Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam. Coś dzieje się z moją bunią , a mianowicie jak jadę wolno i zakręcam w lewo lub w prawo to słychać dziwne odgłosy z tylnych kół,coś buczy,ale tylko jak skręcam.Jak jadę prosto i szybko to cisza,nic nie słychać.Dzisiaj rozebrałem koło z tyłu aby sprawdzić szczęki i są dobre,ale próbowałem poruszyć piastą i bardzo cięszko szło i przy tym coś buczało.Co to może być pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Łożyska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComTom Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Raczej dyferencjal jak huczy jak tylko skrecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 coś chuczy,buczy ale to dziwne bo tylko jak jadę wolno i skręcam,jak jadę prosto wolno czy szybko to cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 odkręć półośke i wtedy sprawdż jak łożysko chodzi bo pewnie to one.łożysko około 50 zeta bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A nie masz czasami szpery bo ja mam to samo i takie są objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzusiek Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 ja bym bardziej obstawał za dyfrem. łożysko wymieniałem kilka razy a i tak huczało. sprawdz czy masz luzy na wale, a wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 no łożysko to raczej huczy cały czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Prawdopodobnie padają Ci łożyska.nie koniecznie muszą buczeć cały czas.O ile masz hamulce tarczowo-bębnowe sprawdziłbym klocki hamulcowe.Ostateczność,o której wspomniał kolega do tylni most,chociaż nie znam przypadku by padł,nawet od agresywnej jazdy <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi