darek22 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 chce sie zabrac za wymiame plynu wchlodnicy czy jest jakis plyn ktory polecacie czy nie ma to wiekszego znaczenia???-i czy pasuje ja wpierw czyms przeplukac??? <bmw_1> dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja u siebie wymienilem , kupilem Petrygo do -30 plyn caloroczny , nie plukalem nic producenci podaja ze wiekszosc plynow jest ,,mieszalnych'' . Osobiscie nie zuwazylem jakis zmian po wymianie na nie korzysc . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja słyszałem że Petrygo jest lepszy od Borygo, ale dlaczego tak jest i czy naprawde tak jest to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi