FeelDy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 W sobote odwiedze miasto maxibimmerow z chęcią spotkał bym sie z kimś z forum , nie mam w sumie pojecia o wrocku moze ktos by ofiarował swoja pomoc przy przeprowadzeniu mnie przez miasto (jade wynajac mieszkanie brat zaczyna studia a z mapa to idzie sie wykończyć) prawdopodobnie zostane na weekend wiec miło by było Pozdro dla klubu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no to chyba wrocław nocą dwa by trza było zrobić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 borsuk maxbimmer at night :?: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 no i kupa.. kolo wykiwal braciana z kwatera jak nic nie znajda to wyprawa to wrocek w next weekend ale jesli odnajda jakis kwadrat to bede w ta sobote chyba ze ktos z forum wie cos na temat mieszkania za nie wygorowana kase dla pary studentow to bede wdzieczny !!! za info ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 teraz mieszkanie powiedzmy ~ 45 m2 nie schodzi poniezj 1500/2000+oplaty wiec moze byc ciezko z tym tanio ale zycze powodzenia siostra wynajmuje na partynicach za 1600+oplaty 44m2 co do przyjazdu do wro jakbys byl w nezt weekend zapraszamy do nysy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 nie no co do mieszkania, młody znalazł z laska jakies za 900zl + opłaty , ale to był pokoj z kuchnią z osobnym wejsciem w jakims domku... heh no nie wiem, oby im sie udało to moze i ja sie skupie na wrocku JEDNAK SCYZORYKI ATAKUJA WROCŁAW ;> moze sie zforumujemy ci ktorzy nie jada do toronto ? bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 jakby brat dalej szukał, to niech zerknie na www.stancja.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jest kwadrat trochę na końcu świata ... ale nie ma dramatu z kasa teraz młody jeszcze musi jakaś prace znaleźć , jak by mógł mi ktoś podpowiedzieć gdzie najlepiej jest sie rozglądać ? bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi