Duzy Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam <bmw_2> Posiadam 4 felgi 9 cali r 16. 2 felgi maja opony 225/45 sa z tyłu i maja zagiete nadkola i gumy w sprezynach wyglad i estetyka bardzo doba Moje pytanie: Mam jeszcze dwie felgi 9 cali z oponami 215/40 r 16 na przód,teraz wlasciwe pytanie czy te felgi wejda mi na przod bez dystansow?Bo z tyłu nie ma dystansu i jest dobrze. Pyam bo posiadam dystanse chyba ze 20 mm to moze bym wrzucil na tyl a przod zostawil bez dystansow czy na przod np rzucic 10 mm dystans ???? Pomożcie mi tylko tak na chlopski rozum bo z TEGO tłumaczenia ET nic nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Heh chyba najlepszym sposobem bedzie przymierzyc jak masz auto i felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 wszytko zalezy od ET felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 dokładnie wszystko zależy od et felgi ja sam mam założone brock b1 9X16 et 15 i do tego opony 215/40 , tył pasował idealnie natomiat na przód potrzebny był dystans bo fega tarłą o amortyzator ale mi 10mm wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi