Gość mrat Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 chcę kupić BMW serii 5 i nie wiem ile takie cacko pali paliwa na 100km. czy mnie nie pożre razem z kopytami przy obecnych cenach poliw . Za wszystkie informacje z góry dziękuję . CZEŚĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Duzo zalezy od tego z jakim silnikiem kupisz i jak ciezka masz noge! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczy Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2005 widzac po temacie chodzi ci o 320i czyli trojka z silnikiem 2,0l 150 KM. Biorac pod uwage ze to jest 6 cyl. to lyknie z 9 w trasie przy bardzo delikatnej jezdzie w miescie moze dojsc nawet do 16l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi