Grazer Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Chciałem się dowiedzieć czy przepływomierze z allegro dobrze się sprawują? Zakladaliście u siebie zamienniki? Oryginalny BOSCHa kosztuje ponad 600 zl a zamiennik 250zl. Dajcie znac czy warto kupic tanszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 wiem ze ludzie narzekają na przepływomierze z allegro od użytkownika "nataliafs" lub coś podobnego z nazwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Uważam, że lepiej jest kupić oryginalny i sprawny używany z tzw.gwarancją rozruchową ,niż kupować niewiadomej jakości podróby z Allegro (moja opinia dot. również sond Lambda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi