leonn7 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Mam taki mały kłopot mianowicie posiadam tylko jeden kluczyk do mojej buni znalazlem na allegro kluczyki surówki wraz z pilotami z tym ze juz nowsze modele za 2 piloty 150 zł asepodpowiedzcie prosze czy to bedzie smigac i jak to najlepiej zrobic przesyłam link do tego ogłoszenia http://moto.allegro.pl/item413234935_bmw_e36_e39_e34_e32_z3_sterownik_kluczyk_bmw.html wczoraj dzwonilem do bmw Olszowiec w Poznaniu jeden kluczyk to koszt 600 zł MASAKRA CENA Z KOSMOSU pozdro jak mogę to pomogę..........!!! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Chodzi Ci o dorobienie kluczyka ? jeżeli tak to zamawiasz tą surówkę , lecisz do fachowca który dorabia klucze i po problemie . A jeżeli chcesz żeby centralka działał z pilota to po prostu ją od nowa zaprogramowujesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 a co immobilaizerem za zaprogramuje kluczyki to normalnie odpale furmanke ??? jak tak to daj znac dzieki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyote Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Niestety nie ma tak fajnie, jak masz immo to lipa, bo w nigdzie (poza serwisem) nie zaprogramuja go, chyba ze zlodzieje samochodów, ale ja bym nie ryzykował bo potem moze auto zniknąć. Kluczyk z allegro mozesz sobie kupić i zaprogramować pilota, ze swojego klucza wyciagniesz kostkę immo i przełozysz do nowego. Jesli chodzi o dorabianie kluczy w serwisie to wiem że za jakies 150 zł można dorobić klucz, którym odpalisz auto ale nie ma on pilota (taka serwisówka). Trzeba by zapytać w serwisie czy w tym kluczyku jest kostka immo czy jak ze odpala auto, ja nie drazylem tego tematu. Jakby była kostka to zamawiasz taki za 150 zeta wyjmujesz kostke immo i masz komplet nowych kluczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 oki juz cos wiecej wiem dzięki bede jeszcze szukał tanszego magika niż serwis 600 zł to dużo za duzo jak za kluczyk pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 we Wro mój koleś dorabia klucze z immo (wsadza do nich chip) ale ceny to nie znam, mogę podać jakiś namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 jakbys miał jakis namiar to chetnie skorzystam dzieki pozdro P.S. Fajna bumka i motor w niej fajny no i z fajną towarzyszką pozdro dla was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Tesco przy ul. Długiej. Telefonu teraz nie mam a nie chce podawać prywatnego. Jakby ktoś był zainteresowany to możemy podjechać i może jakiś rabacik się wynegocjuje P.S. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 oki dzieki a wiesz może za jąką kasę to robi ile kosztuje takie dorobienie kluczyka ja do wrocka mam jakies 180 km takze nie czesto uderzam do wrocławia ale czasami bywam jakbys mógł dowiedziec sie jaki to jest koszt to byłoby super!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 witam witam piękna buma tez doprpwadzę moją do takiego stanu kupiłem nieco skiereszowaną ale z każdym dniem robie postępy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 leonn7 jak tylko złapie kolesia, to się dowiem. Może dzisiaj mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dobra dj jak bedziesz cos wiedzial to napisz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Hej, byłem dzisiaj u znajomego i mam niestety smutne wiadomości. W skrócie BMW i mercedes ma tak kodowane immo że on nikogo nie zna kto we Wro takie dorabia. On odsyła zawsze do ASO albo do AUTO-CHIP'a. Także lipa :roll: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonn7 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 oki dzięki bede szukał dalej pozdrawiam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi