Nx_sz Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Witam mam taki problem w mojej e30 rozchodza sie koła z przodu powymieniałem wszystkie drazki itp. i nadal jest tak samo.powiedzcie mi czy zastosowanie rozpoórki z przodu cos da??? Ściagnie te koła?? Bo nie wime co zrobic a szkoda mi opon bo troche przydziera POzdrawiam <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ale w jakim sensie sie rozchodza? na zbieznosci? na kacie pochylenia? opisz moze cos doradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Znaczy sie rozłażą na pochyleniu i pisałem do koleci co maja rozpórki i mowia ze niby to ma pomoc ale nie wiem czy mnie nei robią w ciula chęcia zarobku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 mieszanka - twarde zawieszenie + polskie drogi, powoduje nieuniknione schodzenie sie kielichow, skutkiem tego jest pomalu zmniejszajacy sie kat pochylenia kola, a w skrajnych przypadkach pekniecie spawow kielicha rozporka ma usztywnic konstrikcje i nie dopuscic do tego widzialem juz kilka aut prosto z salonu ze standardowo zainstalowana rozporka z przodu u siebie mam wkrecona taka rozporke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 czyli mówisz tazunio ze mi to pomorze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Jezeli schodza sie na pochyleniu a miales twardy zawias to tak jak tazunio mowi problem z kielichami. mialem to samo u mnie. rozporka teraz juz ci nic nie da ale i tak musisz ja kupic. teraz pewnie nie bedzie ci pasowac na otwory w kielichach takze musisz udac sie do blacharza. sprawdzi ci czy kielichy nie pekly i wtedy przymierzajac rozporke dobrej firmy nie zadne alu za 200 z allegro powinien naciagnac kielichy do wymiaru i w razie potrzeby obspawac. no i pozniej juz musisz ja zalozyc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi