asidas Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jestem ciekawa, czy Wy jako uzytkowinicy neta korzystacie z botow? Czy moglibyscie podac mi ich spis?? Ja dotychczas posiadam tylko jeden nr wygrany z WOSP 16 pod Gadu gadu. Jesli mielibyscie cos wiecej piszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja korzystam tylko z Infobota (gg 3217426 - napisz do niego "pomoc") - pogoda, progam TV, słownik, wikipedia i inne takie pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 gg:1913366 - rozkład jazdy komunikacji miejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja korzystam tylko z Infobota (gg 3217426 - napisz do niego "pomoc") - pogoda, progam TV, słownik, wikipedia i inne takie pierdoły ja rowniez uzywam infobota. polecam go www.infobot.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 tak sobie przegladalem i to jest naprawde fajne ten infobot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi