Enzo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 23 kwietnia 2006 ma sie odbyc drifting Cup w Poznaniu. Ja jade na 100%, gadalem juz z Mordulcem na "gadzie" na ten temat i byloby fajnie, kolumna Beemek pojechac. Co wy na to chlopcy? <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 podaj cosś więcej, ile dni , za ile wstęp ?? linka jakiegoś :mrgreen: hmmmmmmmmmmmm.pomyslec warto <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 To jest chyba jeden dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 To są zawody King Of Europe: http://www.streetracingmania.com/english/index.html a w Poznaniu jest I Runda: http://www.streetracingmania.com/english/drift.html Robimy wstępne zapisy na wyjazd do Poznania <bmw_1> po co jechać do Belgii, najlepsi drifciarze przyjechali do nas W planach jest podróż przynajmniej w 3 osoby w aucie, z powodów wiadomych....... Proszę o wpisywanie kto jest chętny i czy może/chce swoim autem jechać: PS. tylko bez zbędnych komentarzy , please !!!! ja jestem <bmw_1> <bmw_1> ew. z autem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Ja sie wstępnie pisze :mrgreen: <bmw_1> bmw_beer A za 4 lata jak pójdzie wszystko ok to wezme udział w tych zawodach :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 a nei przypadkiem 26?? ja jade na bank nowa 7 jako promocja BMW...... 26?? peirwsze slysze? :? Po za tym kto by robil takie zawody w dzien roboczy (26 to sroda) :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 ja sobie daruje, bo 29.04 jest majówka w Toruniu, no ale moze coś wyjdzie i sie uda tez do Pyrlandii pojechac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 możemy jechac moja 'wersalką" Jak sie uda to nie bedzie juz wersalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 możemy jechac moja 'wersalką" Jak sie uda to nie bedzie juz wersalka Co wy tam kombinujecie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi_320i Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Co wy tam kombinujecie Jak to co Wyjazd do Poznania :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 aha rozumiem , nie wglebiam sie w wasze tematy wersalkowe :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 No i lipa nei ma zawodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 CO? JAK? DLACZEGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 No i lipa nei ma zawodow HE :?: :?: :?: :evil: a to czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 CO? JAK? DLACZEGO? Dobra powiem prawde napisalismy do nich maila z Kosą ze niestety ale nie mozemy bo edukacja wzywa ...... a oni odpisali ze jak tak to sory i ze bez nas impreze musza przełożyć .... za co szacuneczek dla organizatorów .... Dobra zartowałem :lol: sam jestem ciekaw czemu odwołali/przeniesli :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ja slyszlaem, ze jest remont toru i dlatego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi