Grazer Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam. Jakiś czas temu zaczęły mi się świecić na desce kontrolki zużycia klocków, ABS, ASC i hamulca ręcznego. Po wymianie czujników zużycia klocków, kontrolka zgasła ale co jakiś czas zapalają mi się od ABS, ASC i ręcznego. Wczoraj byłem na komputerze, wykasowano błędy ale po kilku godzinach znowu mam choinkę na desce. Co gorsza systemy te nie działają gdy świecą się kontrolki, gdy gasną jest ok. Czy możliwe, że winę za to ponosi czujnik ABS? Czekam na wasze sugestie i pomysły. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja miałem podobnie, tylko że u mnie była jeszcze kontrolka ładowania - a co za tym idzie wiadomo co było uwalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi