@lfred Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 DUZY ZLOT BMW W CZECHACH 100 km PRZED PRAGA JADAC OD WROCŁAWIA STRONA ZLOTU http://www.e30.eu/bigbmw/ rejstracja e-mail: sraz@e30.eu kto jest juz zarejestrowany http://www.e30.eu/srazy/regsraz08.htm AUTA Z POLSKI REJSTROWAC SIE Z DOPISKIEM PL WZOR REJSTRACJI: pøezdívka-nick {Nick-przezwisko} - np VENOM auto kterým pøijedete{auto jakim przyjedziesz} E30-325 obsah{pojemnosc silnika} 2,5 úèast v discilínách{uczestnictwo w dyscyplinach}: SPRINT: 0-400m Tak/Nie Slalom... Tak/Nie úèast po které dny: pátek/sobota/nedìle {na jakie dni planujecie przyjechac-zostac (piatek, sobota,niedziela) WPISAC DNI W JAKIE TAM BEDZIECIE PO CZESKU oprocz kierowcy moga wjechc jeszcze 3 osoby na zlot mozna rejstrowac sie po angielsku ,i prosic o potwierdzenie rejstracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 moze by tak zrobic liste kto by pojechał i z jakimi kosztami to sie wiaze nocleg i wogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 z tego co wiem to kolo 200 km ogolnie w hooj dobrych beemek i duzo atrakcji wiec jak sie wyrobie z furka to na bank lece:D pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 mozna powiedziec ze zamiast hradca mozna sie wybrac ja bym sie pisal ps. tanie piwko i zmarzlina za stówku tak jak serek napisal jakies 200 km w 1 strone, ale czy jakies wjazdowe noclegowe itp to ni wim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja też jestem zainteresowany, nawet bardziej jak Toruniem chociażby ze względu ze to impreza 3 dniowa <bmw_1> może chłopaki Czechy zamiast Torunia pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja jestem za Czechami moze nie cale 3 dni ale sobota i niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 wjaz na zlot 300kc od auta (w acie max 4 osoby) , nocleg w namiotach (nie wiem nic na temat prysznicy i toalet), lub mozna wynajac kwatere. Pare autek mam chetnych , do tego wiem ze chlopaki z BMW-Sport jada. Mowili ze jada przez wroclaw , wiec mozna by sie polaczyc i razem poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lfred Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 hay nie wiem czy z jakis klubow ktos jedzie , wiem ze jada nie zrzeszeni , my wyjezdzamy ze slaska w piatek i jedziemy na 2 dni tzn , piatek sobota , e=wieczorem w sobote wracamy , ze slaska wyjezdzamy okolo 11 w piatek , jedziemy przez wrocek i bedziemy we wroclawiu okolo 13 jak sa chetni do przylaczenia zapraszamy , na dzis jest 6 aut od nas.. z wroclawia jedziemy na szklarska porebe . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a jak wygląda z tymi kwaterami? Jakieś ceny, itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lfred Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a jak wygląda z tymi kwaterami? Jakieś ceny, itd ? namiot kwatery albo hotel sa takie 3 mozliwosci wpisz sobie w google "hotel mnichovo hradiste" i ci wyskoczy mase rozwiazan wybierasz jedno i jest okk , albo namiot najtansza rzecz , watpie by czesi zapomnieli o toaletach i prysznicach a przynajmniej o wodzie , zawsze jak cos organizowali to bylo zapiete na ostatni przyslowiowy guzik i mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie.. jesli cos organizotorzy mi odpowiedza w sprawie prysznicy , dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 dzieki za info, jak mi się uda wybrać to napewno wybieram kwatere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lfred Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 wiec jest tak , kibelki beda ale prysznicy nie bedzie , jak napisal fugo organizator prysznic mozna sobie wziasc na stacji benzynowej na autostradzie .. wiec najlepszym wyjsciem jest wlasna woda albo kwatery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 To jak w koncu ktos jedzie od nas na tą impreze ?? Bo widze ze zainteresowanie jest a zadnych konkretów :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@lfred Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 kolo wroclawia bedziemy przelatywac okolo 13 w piatek tzn jutro jak ktos chce sie dolaczyc to na stacji benzynowej na a4 jak cos dzwon 501 078 661 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 nie wiem czy o tym samym zlocie piszemy , ale lecimy z 7er do swieradowa i wpadniemy do czech na zlocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi