el_banano Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 pogoda dopisała, było superaśnie pomijając fakt że z tej całej listy zapisanych były osoby z nr 1, 3, 6, 7, 13 i Kosa zajrzał w sobote i Mat wpadł kontrolnie pochwalić sie nową furą. Tak na przyszłość to fajnie by było poinformawać kogoś że sie nie przyjedzie a nie że czekamy ponad godzine a tu itak nikt nie przyjechał. No ale to tylko taki mały szczegół. My sie dobrze bawiliśmy a Ci co sie przestraszyli pogody to niech żałują <bmw_2> bmw_beer :drunk: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 zgadzam sie wzopelnosci z bananem!impra extra ekipka choc mala ale rewelka.Samer Patrol byl dobrze ze nie do szczawiowej.ALE LUJA!ALE LUJA ! :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Było SUPER!! 8) Pozdro miłośnicy BMW kierownicy <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Nasza ochrona, pilnie strzegł kluczy i paliwka... Rowerki podczas zimnego deszczu Loża na Teutatesa: Impreza do białego: Nowy prototyp BMW nazwa kodowa"Astra": Resztę fotosów prześlę Poli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 hehe no i BMW Astra po tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 hehe no i BMW Astra po tuningu Niech no dorwę tych tuningowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Hehe BMW ASTRA rządzi :drunk: bmw_beer Imprezka super wyszła , kto wydygał w piatek przed deszczem to jego strata bo w Nysie nic nie padało a sobota i niedziela słoneczko :drunk: bmw_beer Alaszi & Sliwa TEAM zagwarantowali kosmiczne teksty , szczeka boli od smiechu :lol: :lol: :lol: Na kamerce mam 40 minut z imprezy wiec cos sie poskłada na klipa :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A to peszek jak ktos nie był a działo sie oj działo impra,tuningowanie BMW-ASTRY happy_bmw no i darmowa zupa cos "ala szczaw" happy_bmw Teraz pozostao czekac na filmik :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a jest na klipie odpalanie z górki czarnej <bmw> ???? hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ognisko wyszło na kozaku tylko troche przegielismy z tym drewnem i mnie troche zmasakrowało bmw_beer :drunk: ... hehe i papierzaki były de best :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Dopnę się do przedmówców- było super :drunk: :gril: Ekipa swietna, pogoda dopisala, tylko ta dzisiejsza 'zielona' woda była niepotrzebna :mrgreen: Banan odpalanie czarnej <bmw> z górki jest udokumentowane :wink: Pozdrowionka bmw_beer :drunk: :mrgreen: <bmw> [ Dodano: 31 Sierpień 08, 22:49 ] Ps. Paweł czekam na zdjęcia <bmw_3> Pozdrowienia dla żonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 apokalipsa!Na koniec niezly wycisk po takim baja bongo pchanie czarnej damy,dobrze ze od ognicha papierzaki od podeszf nam sie poodklejaly.czadowo bylo pa :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja niestety tylko na chwile bo dzień wcześniej bylem po bumę i trochę mało spałem ale obiecałem ,że wpadnę więc wpadłem. Ogólnie większość to poniszczona trochę była. Na następny już na pewno wpadnę na dłużej a co wy na to ,żeby zrobić jakiś spocik na mieście pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Ogólnie większość to poniszczona trochę była. ale co poniszczona ekipa :?: :?: :?: pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 astra zaje...cie opływowa cudo techniki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 poniszczona w sensie ,że dzień wcześniej trochę chyba się przało bądź mała ilość snu niestety nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 apokalipsa!Na koniec niezly wycisk po takim baja bongo pchanie czarnej damy,dobrze ze od ognicha papierzaki od podeszf nam sie poodklejaly.czadowo bylo pa Hehe Śliwa odspiewał gorzekie żale nad papierzakami i gitarka była :lol: :lol: :lol: poniszczona w sensie ,że dzień wcześniej trochę chyba się przało bądź mała ilość snu niestety nie widziałem. Cooo Tyyy Gadaszzzzzzzzzz jak przyjechałes to własciwie kazdy był w "dobrej" formie wydaje mi sie ze bardziej porobieni bylismy poprzednim razem nie mowiac juz o 1-szej Nysie gdzie ja pewnych rzeczy do dzis nie pamietam :drunk: :lol: PS: Zdjecia ładuja sie na serwer , jutro z rana powinny byc dostepne .... a klipek to pewnie jakos po niedzieli zmontuje bo teraz troche mam deficyt czasu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 no głównie to chodziło mi o jasia i elvisa to fakt na pierwszej Nysie się poniszczyłem najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Galeria: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 No fotki super!! A czy przypadkiem ktoś nie posiada fotki jak Astra była cała z tylu owinięta?? Wydaje mi sie że ktoś zrobił taką fote 8) pozdr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 el_banano, podziękował 8) <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 koledzy po ile u was chodzi taka zmiana koloru co :?: bo jak w normalnych cenach to może bym się skusił <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 koledzy po ile u was chodzi taka zmiana koloru co :?: Jedna noc i ze srebrnego robi sie czarne 8) ps. Dobrze że nikt nie wpadł na pomysł, aby zrobić wersje Cabrio Bo w tym stanie %% to rzeczy niemożliwe stają sie możliwe <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Powiem tak Goglin chcesz tak to my Ci załatwimy z bananem mamy ten fach w reku i jakies 10 min roboty oczywiscie na dopalaczu :mrgreen: Ale spocik był :arrow: :drunk: i wszystko jasne szkoda ze ostatni w Nysie bo jednak tam imprezy wymiatały :twisted: czekam na film o ile bedzie :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi