el_banano Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tak dla zainteresowanych co jeszcze nie słyszeli http://www.allegropower.pl/go.live.php Lamborghini Gallardo Spyder Lamborghini Gallardo Superleggera Ferrari F430 Porsche Carrera GT3 Porsche 911 Turbo Bentley Continental GT Audi R8 Lamborghini Murcielago Pokazy Mistrza Świata w Driftingu, Macieja Polodego 9 sierpnia we Wrocławiu !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Znajomy był w jakimś mieście wcześniej na tej imprezie - generalnie stwierdził że straszna lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 sam pomysł godny pochwały, a i auta niegłupie... ale znając życie i polskie realia zapewne będzie full ludzi na (i tak już jak co weekend zawalonych) bielanach, festyn wieśtjunerów w calibrach z neonami, golfach ze spojlerami z subaru imprezy etc... sam z chęcią bym zobaczył, ale coś czuje, ze szkoda zdrowia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 looknijcie na YouTube są już filmiki z innych miast... sądząc po tych nagraniach to organizacyjnie żadna rewelka, chociaż takich furek nie widuje się na codzień Kri$$, pewnie kilka godzin stania w tłumie na palcach żeby coś zobaczyć, kilometrowe kolejki, itp. :mrgreen: . Jak tak to dziękuję, wytrzymałem 90min w strefie kibica na Polska-Niemcy, nie dam się już w coś takiego wrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 no więc właśnie... a czasem auta tego samego pokroju można na mieście zobaczyć i to w bardziej komfortowych warunkach :wink: bez pchania się, włażenia na plecy i wąchania współkolejkowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tak tylko który właściciel Gallardo zakręci Ci bączka na mieście? Widziałem kiedyś takiego jak zawracał w tym zaułku na Oławskiej koło MC'a. Na 15 razy chyba się obracał! :lol: Ale myślę, że Twoje argumenty są przekonujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Na 15 razy chyba się obracał! Nie ma się co dziwić, nie chciałbym zarysować takiego autka. Ale właśnie organizacyjnie to jest tragedia, nie pamiętam gdzie znajomy był (w jakim mieście), ale też było pod supermarketem, wydzielony pas na dwa auta, długość około 50m i tam "jeździli" sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 dj_drops, to o czym piszesz bardzo "ładnie widać" na filmikach na YouTube. nic ciekawszego nie znalazłem prócz kilku bąków w wykonaniu Polodego tak na mój gust to dobry pokaz superbryk powinien wyglądać np jak czasówki w Top Gear - kawałek toru i RUUURA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi