daras4 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam ! Niedawno kupiłem auto bmw 528 e39 96r i mam problem z klimą. Mianowicie przy osuszaczu na rurce która idzie do ściany grodziowej są dwa otwory z wyłamanymi śrubami czy czymś tam.Na pewno na jednym otworze był drugi zawór do napełniania ,a na drugim mniejszym podejrzewam że był jakiś czujnik.Moje pytanie jest takie czy jest ktoś co ma jakieś fotki jak dokładnie to powinno wyglądać ,jaki tam powinien być czujnik,jak to powinno być prawidłowo zamontowane i czym najlepiej uszczelnić przewody? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 zrob fotki jak to wyglada to sie zobaczy, u mnie na 2 rurkach sa 2 zawory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras4 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Witam ! Wygląda to następująco: 1-tam powinna być na 100% rurka z zaworem do napełniania. 2-w to miejsce prawdopodobnie powinien przyjść jakiś czujnik tylko nie wiem jaki. Na drugim zdjęciu widać kostkę chyba od tego czujnika. Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dobrze mowisz.Jutro zerkne do siebie i wrzuce jakies photo. [ Dodano: 16 Sierpień 08, 10:42 ] Tak to wyglada u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras4 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam Tomski Mam jeszcze jedno pytanie, czy ta kostka przy czujniku jest na 4 piny? Jeśli tak to możesz odczytać mi numer jaki jest na nim? Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jutro przyczaje.A to dziwne u ciebie.Czy to bylo tak specjalnie zrobione ,moze po jakims dzwonie sie komus nie chcialo naprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi