beryl Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 mam pytanie, jak ma się twardość tych amorów do seryjnych, czy są twardsze? Czy jest jakaś różnica oprócz oczywiście średnicy między wąską lagą 45 mm i szeroką 51 mm, chodzi mi o twardość. Szukam czegoś zbliżonego do serii, bo mam z przodu straszny wóz drewniany i znalazłem bilsteiny B4 po 138 zł na alledrogo (i to gościu koło mnie). Jak jeździ się z 4 cylindrami na tych amorach, jak wybierają kocopoły, czy tłucze mocno, czy jest pomiędzy komfortem i "sportem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 beryl, Ja mam taki komplet w moime36 touringu, a wcześniej miałem także B4 w Tico . Jak dla mnie rewelacja, nie jest twardo, autko prowadzi się super. Na zakrętach i przy gwałtownych manewrach, auto prowadzi się stabilnie i pewnie. Naprawdę polecam Bilsteiny, świetny kompromis między sportem a komfortem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi