Gość Niewierny20 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 witam wszystkich mam pytanie mam podstawowa wersje bmw no i chcialb ym np zrobic elektr.szyberdach ?? czy wystarczy kupic tylko silniczek czy musze coś jeszcze dokupic następne czy moge wlożycz boardkomputer czy oprucz samej skrzynki i kabli cos jeszcze potrzebuje bo u mnie w aucie niema takiego komputera?? dzieki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Duże koszta!!!!! ale fajny bajer oczywista sprawa jest ze same siolniczki nie wystarcza poniwaz nie ma instalacji i niezbednych przełączników jak równiez przekażników mom kolesia chce sprzedac komplet na przednie drzwi za 500zł ja zrezygnowałem a ty jak chcesz 500144999 Rafał a co do komputera nie wiem pozdro <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 do szyberdachu potrzebujesz silnik przelacznik jakis zwykly przekaznik i ta atrapke do przelacznika i dwa druty. a co do bordcomputera to bc i czujnik temp. i pare kabelkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk325e36 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Niestety jeśli chcesz mieć bordcompa to zapomnij gra nie warta świeczki i nawet niewiem czy ktoś by się tego podjął zresztą koszta były by tak duże ze mijało by się to z celem (jeśli wogóle jest możliwe) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Sprawa nie jest az tak beznadziejna. To nie przeszczep nerki . Jeśli chcesz zamontować komputer, to najlepiej w podstawowej wersji czyli z zegarkiem i temperaturą. Kwestia dotarcia do schematu instalacji elektrycznej samochodu w którym komp jest montowany seryjnie. A i jeszcze jedno, bedziesz potrzebował jeszcze malego głośniczka (jeśli go nie masz), bo kiedy temperatura na zewnątrz spadnie poniżej 3 stopni komputer sygnalizuje to gongiem. Ten głośniczek jest zamontowany w osłonie nad pedałami. Powinny wchodzic do niego dwie wtyczki: jedna od sygnalizacji włączonych świateł a druga właśnie z komputera. A co do szyberdachu, to poszukaj gdzieś po shrotach czy nie ma rozbitej bmki z el. dachem i wtedy bedziesz miał komplet, bo z tego co pamietam, to chyba nie wystarczy założyć samego silniczka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi