danieltca Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 witam. spalila mi sie zarowka od ksenonow i teraz nie wiem jaka kupic . nie wiem ile kelwinow ma miec zarnik . nie ma zadnych oznaczen na kablach a ksenon mialem juz wmontowany jak kupilem auto. jak sprawdzic ile kelwinow potrzebuje: 6000K czy moze 8000K ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 6000 K to białe swiatło i potem ze wzrostem temperatury zmienia sie barwa 8000K to już takie niebieskawe swiatło,tylko dziwne ze nie masz oznaczeń na żarniku...popatrz na allegro tam różni goście oferują zestawy hid i sa zdjęcia z przykładowymi barwami swiatła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Na ul.Pomorskiej naprzeciwko więzienia , na terenie portu . Tam goście handlują takimi żarnikami . 60 zł za szt . Podjedź to Ci doradzą <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Na ul.Pomorskiej naprzeciwko więzienia , na terenie portu . Tam goście handlują takimi żarnikami . 60 zł za szt . Podjedź to Ci doradzą <bmw_3> mozesz podac mi dokladny adres gdzie to jest . bo wiezienie jest na kleczkowskiej a do pomorskiej spory kawalek jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Naprzeciwko więzienia jest port , i sporo firm . Ja dopiero tam się wybiorę po żarniki w przyszłym tygodniu chyba . Dokładnych namiarów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Im wyższa liczba kelwinów tym światło jest bardziej niebieskie. Dlatego wg mnie optymalne będą 4000k, max. 6000k. No i podstawa-nie kupuj badziewia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Myślę , że nie trzeba się ujmować honorem i można kupić tańsze . No chyba że wolisz po 250 zł za szt ....wtedy będziesz miał większy spokój ducha . A jak wiadomo droższe nie znaczy lepsze ... :arrow: Koledzy już tam kupowali i są zadowoleni 8000k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Chyba się troche nie zrozumieliśmy . Z tym badziewiem chodziło o jakieś no name z marketu,allegro itp.Bo przeważnie: a)są badziewnie wykonane b)oślepiają innych A co do barwy-to wyraziłem swoją opinie że optymalne są takie a takie.Niektórzy lubią mieć białe światło (4000k),niektórzy "niebieskie"(8000k). Co do kasy-wole wydać więcej na coś dobrego,a niżeli mniej na niewiadomego pochodzenia tandetę. I bynajmniej-nie mówię tu o tym sklepie,który polecasz-nie znam ich,może są dobrzy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox83 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 6000k jest bardzo dobra widoczność.8000k troszke słabsza ale jeżeli chodzi ci o ofekt wizualny o polecam 8000k I droższe żarniki nie zawsze są lepsze!!! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Naprzeciwko więzienia jest port , i sporo firm . Ja dopiero tam się wybiorę po żarniki w przyszłym tygodniu chyba . Dokładnych namiarów brak .ok. juz dorwalem żerniki, zamontowalem i świeci. kupilem od kolesia z wrocka , oferujacy sie na allegro. ma tego sporo i na miejscu. za zernik HID H1 zaplacilem 70zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Daj jakieś namiary na Niego <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Daj jakieś namiary na Niego <bmw_2> goscia znalazlem na allegro jest pełno takich sklepów we wro. http://moto.allegro.pl/item409183528_zestaw_hid_xenon_h4_zwieksz_pole_widzenia.html http://moto.allegro.pl/item372688861_xenon_xenony_ksenon_ksenony_h1_h3_h7_wroclaw.html http://moto.allegro.pl/item406532840_zestaw_hid_xenon_h1_6000k_wsylka_24h_f_vat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi