piter18 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 witam wszystkich:-) proszę o pomoc w sprawie zamka centralnego. jeżeli nie otworze samochodu centralnym zamkiem, nie moge zapalić samochodu, ponieważ nie ma prądu na stacyjce. bardzo prosze o pomoc i rady wszystkich którzy mogliby mi pomóc w tej sprawie. z góry dziękuje. :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 ale tak do konca nie wiem o co chodzi? jezeli nie otworzysz centralnym to jak otwierasz ze nie masz pradu na stacyjce? nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 a jesteś pewien, że tak nie ma być? może to jest zabezpieczenie - immobilizer, albo coś w tym stylu, żeby ktoś niepowołany pomimo dostania się do auta nie mógł nim odjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter18 Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 napisze dokładnie o co mi chodzi: pierwsze zepsuły mi się drzwi od kierowcy i otwierałem od strony pasażera, a wczoraj w ogóle nie mogłem od pasażera centralnym zamkiem, działają jedynie przednie drzwi bez centralki jak nie otworze drzwi centralkom niemoge zapalić auta jedynie po ściągnięciu klemy proszę was co to morze być co się stało z centralkom czasem łapie czasem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 powiedz masz alarm??i kalie masz objawy braku napięcia na stacyjce?? auto nie kręci a swiecą wszystkie kontrolki na liczniku czy jest ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter18 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 alarmu nie mam, świecą mi wszystkie kontrolki na liczniku,ale nie moge zapalić auta. proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 piszesz ze nie masz alarmu a może właśnie masz tylko nie do końca działający...ja miałem tak ze w aucie nie było alarmu tylko centralny i tez były jakieś problemy z zapaleniem swieciły tylko kontrolki i nic więcej..jak troche rozgrzebałem auto to znalazł sie alarm:D i i przekaźnik który był wstawiony na + 12 na stacyjce i to bruździło bo sam centralny raczej nie może Ci odciąć zasilania... spawdz w okolicach stacyjki czy nie ma czasem jakiegoś przekaźnika może być wysterowywany z centralnego w co wątpie ale pomysłowość ludzi nie zna granic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi