Gość skasuj Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 I to sie nazywa spot BMW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 czyli szpera 40%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ta ostatnia e34 pali jakby miala M30 3.5l Enzo ta czarna E34 z konca klipu jest taka sama jaka miał Freex , 3,5L + szpera :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No wlasnie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 hehe clipy krecilem pod siebie tak dla znajomych w zasadzie,a nie na stronke wrzucilem na serwer po to,zeby wykorzystac cosik z tego i ew zmontowac z inymi klpami fajne video ale chyba koles od kamerki ma glwboko i nie ma ochoty wrzucic,bo widze,ze do mojego clipu nic nie dodano innego na nastepny spot wieksza karte wloze i wiecej pokrece a moja bunia dopiero pokaze,co potrafi,jak wymienie pompe paliwa i przeplywomierz bo teraz tylko z "kuchenki" dostaje paliwo:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 witam fajne zdjecia i film pieknie ukazana 318is coupe,to chyba ktos nowy 535 czerwiennego---wiadomo jest czym depnac zastanawia mnie jedna 5 srebrna czy lekko zlota,gosc niebardzo mogl ja rozbujac,dopiero przy koncu mu sie udalo,jaki to byl silnik? pytam bo pewnie moja zachowalaby sie tak samo. pozdrawiam i dzieki za film. <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 chyba koles od kamerki ma glwboko i nie ma ochoty wrzucic,bo widze,ze do mojego clipu nic nie dodano innego :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale wstyd chłopaki Ja kręciłem aparatem i zmontowałem zanim czerwienny wrzucił swój, teraz tylko czekam aż ktos podkład doda pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 chyba koles od kamerki ma glwboko i nie ma ochoty wrzucic,bo widze,ze do mojego clipu nic nie dodano innego :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale wstyd chłopaki Ja kręciłem aparatem i zmontowałem zanim czerwienny wrzucił swój, teraz tylko czekam aż ktos podkład doda pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 witam tomski to byla moja bunia ta srebrna ktora miala problem z przelamaniem sie <bmw_1> mam w niej 2,5 12 zaworowke a z tytulu iz jest na automacie nie chciala sie zlamac hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 witam tomski to byla moja bunia ta srebrna ktora miala problem z przelamaniem sie <bmw_1> mam w niej 2,5 12 zaworowke a z tytulu iz jest na automacie nie chciala sie zlamac hahahahaha witam a to widzisz ja mam 2.0 manual 24v i na suchym asfalcie mialem to samo "duuuze kola" he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No na poczatku było ciezko i wcale sie nie zapowiadało ze na autopilocie cos pokreci sie bokami , ale kilka kółek i Ecik złamał wkoncu bume no i zaczeło sie zadymianie :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 chyba koles od kamerki ma glwboko i nie ma ochoty wrzucic,bo widze,ze do mojego clipu nic nie dodano innego :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale wstyd chłopaki Ja kręciłem aparatem i zmontowałem zanim czerwienny wrzucił swój, teraz tylko czekam aż ktos podkład doda pozdro dawaj mi ten filmik to podloze podklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 chyba koles od kamerki ma glwboko i nie ma ochoty wrzucic,bo widze,ze do mojego clipu nic nie dodano innego :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ale wstyd chłopaki Ja kręciłem aparatem i zmontowałem zanim czerwienny wrzucił swój, teraz tylko czekam aż ktos podkład doda pozdro dawaj mi ten filmik to podloze podklad tylko Edyty Gorniak nie podloz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Klip z 6 spotu: http://www.maxbimmer.pl/video/clip6spot/kosa.wmv Wykonanie Kosa E30 Oprawa muzyczna Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Spoko filmik ... Jednak 2 i 3 muzyczka wogole mi nie pasi ... Po za tym wedlug mnie lepiej by bylo gdyby byly efekty dzwiekowe silnikow przy jaraniu kapci pozdro & peace ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 No to fakt muzyka z deka na chybił-trafił wstawiona , ale tylko po to zeby nie bylo ciszy w klipie :lol: niestety materiał byl tak nagrany ze nie bylo dzwieku przy lataniu bokami wiec trzeba sie zadowolic muzyczka . Ale ten klip nie jest jeszcze ostatnim , bo własnie Luk@s sie zabrał za robote , pewnie jutro cos bedzie juz w wersji profi :lol: <bmw_1> <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Czy dostał też moje mov'y są oryginalnie z dzwiękiem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Czy dostał też moje mov'y są oryginalnie z dzwiękiempozdro Tak ma wszystkie *mov na kompie i ma poskładac klipa z "odgłosami smiejącej sie gumy" <bmw_1> <bmw_2> bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Yan00sh a ile to dzielo wazy ?? jak sie zmiesci na maila to przeslij do mnie a ja zaraz wkleje na FTPa i rano bedzie na stronie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Klip z 6 spotu:http://www.maxbimmer.pl/video/clip6spot/kosa.wmv Wykonanie Kosa E30 Oprawa muzyczna Mordulec Kurcze, po ogladnieciu klipa starsznie zaluje, ze nie moglem byc Ale mam ale do klipu :twisted: Po pierwsze zazwyczaj to klip pod muzyczke sie podklada a nie odrotnie :!: Wogule nie jest dopasowana pod klip. Jakbys wyslal mi orginalne moby to bym pokazal o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 troche ten clip spowolniony jest a druga sprawa,ze jezeli podobal sie moj clip,to moge zmontowac fajny z odpowiednia muzyczka ze wszystkich materialow niech mnie tylko ktos mi da namier na FTPka,zebym stargal wszystko,a ja zmontuje w ciagu max 2 dni i wrzuce na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Spokojnie klipek wrzucilismy w takiej wersji zeby mozna bylo cokolwiek zobaczyc :lol: Fakt ze jest w troche amatorskim wykonaniu ale poogladac mozna <bmw_1> Luk@s składa nową wersje juz taka profi w jego stylu , mysle ze do tej pory jego montaż sie podobał wiec i tym razem bedzie dobrze <bmw_1> :lol: <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Luk@s składa nową wersje juz taka profi w jego stylu , mysle ze do tej pory jegomontaż sie podobał wiec i tym razem bedzie dobrze <bmw_1> :lol: <bmw_2> bmw_beer "I nie może być inaczej" <bmw_1> a on w ogole bedzie na spocie? bo na forum go cos w ogole nie widac.... :?: On na forum zagląda , ale ma teraz mega urawanie głowy w robocie i niestety nie ma za wiele wolnego czasu Na spota mowil ze przyjedzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 I co z tym teledyskiem Luk@sa? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 n odo roboty lenie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi