Pako_83 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Spocik fajny dzieki za towarzystwo i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 P.S . Speszial fenks dla KONRADA...za pomoc peace No problema serek ale nie byłes dzis jedyny któremu pomógł mój akumulator .Pozdro <bmw_2> <bmw_1> No ja tez sie przyłączam do DZIEKOWANIA uklon_bmw KONRAD DZIEKI WIELKIE za pomoc , jakas plaga z tymi akumulatorami dzisiaj była Co do spota to mysle ze 33 beemki i jedno porsche mówia same za siebie <bmw_2> troche inaczej planowalismy przejazd ale niestety deszcz pokrzyżował troche szyki i zamiast na bielany pojechalismy pod milenijny <bmw_1> ale nie ma tego złego co by na lepsze nie wyszło na bielanach nas nie bylo ale za to na osobowicach wyszedł niezły balet :wink: Teraz pozostaje poczekac na film i zdjecia w galerii <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ale ludu :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Galeria z 6 spotu Maxbimmera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no zdjecie grupowe super :mrgreen: iras z rudym w relaxach też się dobrze reprezentują :mrgreen: ja juz czekam na następny spot z niecierpliwością. pozdro dla wszystkich <bmw_1> p.s. oczywiscie moja żona zauważyła że tylko ja pije piwo.. :lol: bmw_beer o jest reszta zdjęć uklon_bmw uklon_bmw ukłon dla fotografów którzy z narażeniem życia kadrowali spot uklon_bmw ZDJĘCIA SUPEROS!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 cześć :mrgreen: dzięki all za przybycie :lol: BTW Krzysiek jak się wejdzie poprzez galeria/spoty to nie ma linka 6 spot :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Krzysiek jak się wejdzie poprzez galeria/spoty to nie ma linka 6 spot Bedzie moze wieczorkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 http://www.maxbimmer.pl/galeria/6-spot-maxbimmer ;-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Kurde jak patrze na ta e23 to coraz wieksza chec mnie bierze na 7 e23 to chyba najladniejszy model z all 7 <bmw_3> <bmw_1> <bmw> <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Kurde jak patrze na ta e23 to coraz wieksza chec mnie bierze na 7 e23 to chyba najladniejszy model z all 7 <bmw_3> <bmw_1> <bmw> <bmw> No Gniewek89 masz racje ja jak nania patrze to nie zmieniłbym jej na inny, chyba że tylko do kompletu dokupie 6 e24 i juz wogule nie wyjde z auta uklon_bmw happy_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no ekipa jest mocna...nawet nieraz za :mrgreen: :mrgreen: taki naprzykład ja...kto by cisnął 100km na spot tylko jakis czub :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no ekipa jest mocna...nawet nieraz za :mrgreen: :mrgreen: taki naprzykład ja...kto by cisnął 100km na spot tylko jakis czub :mrgreen: to Ty powiedziałeś :lol: wszyscy słyszeli :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 to Ty powiedziałeś :lol: wszyscy słyszeli :?: :mrgreen: Ja czytalem :mrgreen: Next spot bede juz na bank do konca swoja bumerka :mrgreen: W ta sobote , zapomnialem ze jest spociak i poszedlem chlac wrocilem okolo 9 . A ze obiecalem ze wpadne kombiakiem , zatrudnilem ojca :mrgreen: Galeria zdjec zapowiada sie kozacko , szkoda ze mnie nie bylo fuck co ten alkochol robi z ludzmi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no Trolu ale żeś zabalował na spocie, niech Cię :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no Trolu ale żeś zabalował na spocie, niech Cię :evil: Wybaczcie :oops: Obiecuje nastepny spocik bede grzeczny :mrgreen: :mrgreen: Konrad , lepiej byc mlodym i pic do rana , niz byc juz staruszkiem i pouczac :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 a bedzie klip ze spota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 a bedzie klip ze spota cosik sie skleci, kręcone było aparatem chociaż widziałem kamerke pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no ekipa jest mocna...nawet nieraz za :mrgreen: :mrgreen: taki naprzykład ja...kto by cisnął 100km na spot tylko jakis czub :mrgreen: Łazik ja nie bede mowił kto chciał po Volcie wchodzic na słup oświetleniowy zeby zrobić z góry zdjecie wszystkich beemek :lol: :lol: :lol: bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no ekipa jest mocna...nawet nieraz za :mrgreen: :mrgreen: taki naprzykład ja...kto by cisnął 100km na spot tylko jakis czub :mrgreen: Łazik ja nie bede mowił kto chciał po Volcie wchodzic na słup oświetleniowy zeby zrobić z góry zdjecie wszystkich beemek :lol: :lol: :lol: bmw_beer bmw_beer A myslalem ze ktos poprostu wszedl po schodach na milenijny i pstrykal fotos , ale jak ze slupa , to pelen respect :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 no panowie ja na żadne słupy nie wchodziłem :mrgreen: :mrgreen: ...chyba :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ...chyba :roll: To ile bylo tych VOLTOW ? :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 To ile bylo tych VOLTOW ? Nie śmiej sie z mojego kolegi bo sam nie wygladałes lepiej po sobocie.hehePozdro <bmw_1> dzięki za poparcie konrad <bmw_2> !!! no a prawda prawdą że kolega też najświeżej nie wyglądał z rana bmw_beer a woltów było parę na pobudzenie myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Kurde no fakt moze nie wygladalem najlepiej Dobra Ci , nikt nic nie widzial nie slyszal :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 A oto clip z 6 spotu, zrobiony przez kolege Czerwiennego: http://www.maxbimmer.pl/video/clip6spot/czerwienny2.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ta ostatnia e34 pali jakby miala M30 3.5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi