Enzo Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 No i lipa, nie zdazylem odebrac dowodu i mne iraczje nie bedzie mnie Chyba ze kumpla namowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako_83 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Nie zapomnijcie ze trzeba dzis w nocy przestawic zegarki o godzine do przodu!!!!!! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no nareszcie bedzie widno o 7dmej uklon_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 <bmw_1> no ja już wstałem...twarz nie świerza, oddech też :wink: ale mam kierowce także będe :mrgreen: :mrgreen: .tylko niewiem czy auto myć bo błoto wszędzie :evil: :evil: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 to odpusc sobie happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 No tez mi sie wydaje ze to cienki pomysł , chyba ze sie dokaturlasz do wrocławia i gdzies na myjke wjedziesz bo inaczej to za bardzo nie ma sensu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako_83 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 hehe zalatwilem jeszcze jedna e36 coupe carna wiec do zobaczenia o 14 czyli za 40 min <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 ok smigam na spot:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 przyjemny spocik bardzo duzo buni .. i mila atmosfera gdyby tylko nie ten deszcz hehe..ale next time bedzie lepiej pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Kurde ja Siory nie mialem z kim zostawic a padalo kiedy bedzie nastepny zlot to ewentualnie do piwnicy zamkne ja :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 było przekozacko. I ten zapach sfajczonego kapcia na osobowicach.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Sie fotek nie moge doczekać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 było superos i jest :mrgreen: :mrgreen: droga do domu lekka tragedia aut pełno ale browar sączxyłem kierowiec mi się rozkręcił :mrgreen: to żeśmy ciśli...a żona myśli że jedno piwo wypiłem happy_bmw bo wyglądam świeżo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 mało piłeś bo jeszcze w odpowiednie klawisze trafiasz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Fakt , że spot był niezły. Szkoda tylko że placyk nie był cały z jednolitej kostki ... )) <bmw> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 mało piłeś bo jeszcze w odpowiednie klawisze trafiasz :mrgreen: przecież mówiłem że się tylko delektuje :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Yo Spocik mega wypaśny , reszta fotek niedługo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Z niecierpliwością czekam na dalsze fotki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Czyżby chłopaki razem na zakupach byli :?: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 zwróćcie uwage na tej drugiej fotce na 7ke Konrada - czyz nie wyglada jak wersja Lang albo nawet sehr lang? spoko spoko, to takna szybko bylo , wzystko sie poprawi 732 w wersji limo :-) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Kurna, a tak chcialem byc, bylo by wiecej smazenia kapci :twisted: A mozna wiedziec kto smazyl :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 dla rozwiania watpliwosci pompka paliwa w baku mi szwankuje i niestety na winklach nie zawsze zaciaga stad odcielo mi doplyw ON ehehe...fuck... ale bylo milo pozdrowka P.S . Speszial fenks dla KONRADA...za pomoc peace <bmw_2> uklon_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 kurde coscie mi z samochodu zrobili Linkolna pytanie_bmw Irasowi te buty sie udały <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Czyżby chłopaki razem na zakupach byli :?: :mrgreen: :mrgreen: Obrazek ale tak jest w oryginale 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi