Boeing732 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 jezeli to była srebrna Z4 to tez jest mozna by powiedziec szeryfa ale jezdzi zupelnie ina osoba w ubiegłym roku to auto było sprowadzone dla nas alre gosc sie nie wywiazał z umowy i jest w stanie windykacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 8.oxstylE! 9.iras 10.rudy(irasa ziom) 11. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6.KONRAD Cos Ci sie lista pomniejszyla :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 czyli odświeżam 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 8.oxstylE! 9.iras 10.rudy(irasa ziom) 11. Kosa 12. KONRAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 idziemy na rekord!! dawac dawac panowie!! bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 8.oxstylE! 9.iras 10.rudy(irasa ziom) 11. Kosa 12. KONRAD 13. Michu78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 ale rozumiem ze ci co sie wpisali na liste bedą pojazdami czyli kochanymi beemkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 laz ty przyjedziesz. to cos sie napijemy.....wkoncu tzreba oblac nasze kandydatury...co ty na to jestem oczywiście za :mrgreen: :mrgreen: i postaram się wziąść kogoś ze soba za kierowce!!!bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako_83 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 8.oxstylE! 9.iras 10.rudy(irasa ziom) 11. Kosa 12. KONRAD 13. Michu78 14. pijas 15. Low- pshemoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Jesli do soboty oddzdza mi dwod rej. to bede pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Jesli do soboty oddzdza mi dwod rej. to bede pytanie_bmw a zabrali Ci :?: za co ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Za stan tylnich opon :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Za stan tylnich opon :mrgreen: hehe swir jeden :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Za stan tylnich opon :mrgreen: hehe swir jeden :mrgreen: :mrgreen: no mi w 126p też kiedyś zabrali dowód za tylne opony a gum niepaliłem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Za stan tylnich opon :mrgreen: hehe swir jeden :mrgreen: :mrgreen: no mi w 126p też kiedyś zabrali dowód a gum niepaliłem :roll: no to obejzyj sobie jego filmik tam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ja powiem tak , niestety ale wpadne do was tylko pod milenijny na chwile ... Nie bede mial duzo czasu dlatego tylko wpadne ze starym na 2 fury ja Kombiakiem o E38 tak tylko przywitac sie itd ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 żałuje tylko ze nie bede miał ringów jeszcze na tego spota. ja tez zaplanowalem pare zmian,mam nadzieje ze chociaz do majowki sie wyrobie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Ja powiem tak , niestety ale wpadne do was tylko pod milenijny na chwile ... Nie bede mial duzo czasu dlatego tylko wpadne ze starym na 2 fury ja Kombiakiem o E38 tak tylko przywitac sie itd ... pozdrawiam Trolu ale z tego co wiem to chyba tym razem pod milenijnym nas nie bedzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja powiem tak , niestety ale wpadne do was tylko pod milenijny na chwile ... Nie bede mial duzo czasu dlatego tylko wpadne ze starym na 2 fury ja Kombiakiem o E38 tak tylko przywitac sie itd ... pozdrawiam Trolu ale z tego co wiem to chyba tym razem pod milenijnym nas nie bedzie :wink: A to gdzies tam wpadne o ile przezyje po sobotniej bibie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 To w końcu jaki jest plan spotkania 14pod Andersa a dalej :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 To w końcu jaki jest plan spotkania 14pod Andersa a dalej :?: a dalej jedziemy do mnie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Plan spotkania jest taki ze zbieramy sie na Andersowie i najprawdopodobniej polecimy pozniej na bielany , tak jak wczesniej rozmawialismy fajna trasa a na przeciwko Tesco jest bardzo fajny , duzy parking i co najwazniejsze praktycznie pusty , poza tym obok jest KFC i ostatnio byly głosy zeby zrobic takiego spota zeby mozna bylo gdzies sobie posiedziec pogadac itp :lol: Zreszta na Andersowie zadecydujemy jeszcze dokładnie co robimy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 To w końcu jaki jest plan spotkania 14pod Andersa a dalej :?: a dalej jedziemy do mnie :mrgreen: :mrgreen: albo domeni an pifko.... wszelkie propozycje obgadamy na miejscu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 8.oxstylE! 9.iras 10.rudy(irasa ziom) 11. Kosa 12. KONRAD 13. Michu78 14. pijas 15. Low- pshemoo 16. Lepper(Maltarna ziom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 To w końcu jaki jest plan spotkania 14pod Andersa a dalej :?: a dalej jedziemy do mnie :mrgreen: :mrgreen: albo domeni an pifko.... tak patrząc na twoją pisownie wnioskuje żebyś się zbadał tutaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.alkomat.biz/testery/wirtualny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi