Matrix Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 i moze ja sie pojawie moze juz na nowych felach;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Byc moze i ja sie zjawie swoja <bmw> , lub ze staruszkiem e38 . Lub znowu z Konradosem lub kims po drodze ;] jeszcze tydzien wiec wszystko sie moze zdazyc =p :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 No i moja obecnosc stoi pod znakiem zapytania :evil: Nie wie mczy mowilem ale juz starsznie mi sie spzrelo slizgalo, dzisiaj juz calkiem padlo, jak zdaze wymienic to wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 Byc moze i ja sie zjawie swoja , lub ze staruszkiem e38 . Lub znowu z Konradosem lub kims po drodze ;] Nie zabieram nieznajomych starszych pań TROLU hehehe <bmw_1> bueheh Juz koniec zartow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 no moja bestia juz z grubsza poskładana :wink: to może uda mi się przyjechać jak na gazik będzie happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 to sie ciesze jednak mozna na ciebie liczyc <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 No i moja obecnosc stoi pod znakiem zapytania :evil: Nie wie mczy mowilem ale juz starsznie mi sie spzrelo slizgalo, dzisiaj juz calkiem padlo, jak zdaze wymienic to wpadne Enzo pogadaj z Freex'em bo dzisiaj z nim rozmawialem i poskładał juz 7ke wkoncu V8 wyjechało na drogi :lol: No i mowił ze prawdopodobnie przyjedzie na spota wiec jesli swojej nie poskładasz to pewnie Piotrek cie zabierze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Bedzie i to widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No i moja obecnosc stoi pod znakiem zapytania :evil: Nie wie mczy mowilem ale juz starsznie mi sie spzrelo slizgalo, dzisiaj juz calkiem padlo, jak zdaze wymienic to wpadne Enzo pogadaj z Freex'em bo dzisiaj z nim rozmawialem i poskładał juz 7ke wkoncu V8 wyjechało na drogi :lol: No i mowił ze prawdopodobnie przyjedzie na spota wiec jesli swojej nie poskładasz to pewnie Piotrek cie zabierze :wink: Nie ma mowy :!: Jade swoja E30 :twisted: Dzisiaj zalozylem nwoe spzregielko Sachsa teraz smiga jak rakiETA <bmw_1> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no Enzo w końcu Cie we wrocku zobaczymy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no Enzo w końcu Cie we wrocku zobaczymy <bmw_1> no ciebie też :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no Enzo w końcu Cie we wrocku zobaczymy <bmw_1> no ciebie też :lol: :lol: :lol: A to dobre , ot Łazik prawde napisał :lol: :lol: <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Wyglada na to ze szykuje sie naprawde niezła frekwencja na spota w takim układzie proponuje zrobic liste kto bedzie na spocie :wink: PS dopisujcie do listy tak jak przykład niżej 1.Mordulec 2..... Update : ale kopiujcie poprzednich uczestników spotu tak zeby pod koniec wyszła pełna liczba 1. 2. 3. 4. itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 1. Mordulec 2. YanOOsh 3. Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 1.mordulec 2.yanoosh 3.łazik :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no maltarn szybszy byłeś :mrgreen: teraz niewiadomo kto w pierwszej trójce będzie :wink: <bmw_2> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 czyli tak dla porzadku :wink: 1.Mordulec 2.Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 1.Mordulec. 2. Yan00sh 3.Maltarn 4.Łazik 5.Mk-rally 6. ja of course, czyli Piotr 7.732 8.oxstylE! P.s Dzis widzialem identyczne Z4 Jak jakas blondyneczka nim smigala , najpierw mnie mijala bez dachu kolo 15 . Pozniej juz z daszkiem , beda dwie takie ? Czy to juz twoja zonka czy cus jezdzila ? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a dasz chociaz posiedziec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a dasz chociaz posiedziec?? Co kto gdzie ? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 nie wszyscy na raz , przeca pisal ze nie zdaży z papierami i będzie 732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 nie wszyscy na raz , przeca pisal ze nie zdaży z papierami i będzie 732 No wlasnie ... Przypomnialem sobie , ze miala biale blachy . Ale polskie i to chyba DW . Wiec jak sie nie myle beda 2 takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi