Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Zasadniczo to ja czajnik nie jestem więc czajić się nie będe wręcz przeciwnie uważam że taka imprezka to zaj***sta sprawa-pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 No bo takie sa wlasnie spociki zajeCenzura :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 co z odszkodowaniem to niewiem..pierwszy raz słyszę że to sprawa nadleśnictwa.można ich pewnie zaskarżyć ale czy to się będzie opłacać? :? co do części to lampy gdzieś miałem tylko muszę przekopać cały garaż no a jak czegoś nie będę miał to oczywiście skorzystam z kolegi oxystyle[jak coś jeszcze zostanie :mrgreen: ]. na spot mam nadzieje że przyjadę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 co z odszkodowaniem to niewiem..pierwszy raz słyszę że to sprawa nadleśnictwa.można ich pewnie zaskarżyć ale czy to się będzie opłacać? :? co do części to lampy gdzieś miałem tylko muszę przekopać cały garaż no a jak czegoś nie będę miał to oczywiście skorzystam z kolegi oxystyle[jak coś jeszcze zostanie :mrgreen: ]. na spot mam nadzieje że przyjadę :wink: Koledze wyskoczył dzik i troszke narozrabiał wezwał policja spisali potem przyjechał lesniczy zabrał dzika i wypłacili mu odszkodowanie nie wiem ile to wszystko trwało ale kase dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jeżeli stał wcześniej znak A-18b (zwierzęta dzikie), nie ma raczej szans na odszkodowanie, jeżeli nie było można sie starać :-) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Jeżeli stał wcześniej znak A-18b (zwierzęta dzikie), nie ma raczej szans na odszkodowanie, jeżeli nie było można sie starać :-) pozdr Dokladnie tu masz 100 % racje . To jest temat taki jak z dziurami na drodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jeżeli stał wcześniej znak A-18b (zwierzęta dzikie), nie ma raczej szans na odszkodowanie, jeżeli nie było można sie starać :-) pozdr potwierdzam jest znak ciężko z odszkodowaniem :cry: . z tego co sie dziś dowiedziałem dwoje ludzi od nas miało podobne przygody i kasy nie dostały.można by się sądzić gdybym całe auto rozwalił a tak myślę że to raczej nieopłacalne... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jeżeli stał wcześniej znak A-18b (zwierzęta dzikie), nie ma raczej szans na odszkodowanie, jeżeli nie było można sie starać :-) pozdr potwierdzam jest znak ciężko z odszkodowaniem :cry: . z tego co sie dziś dowiedziałem dwoje ludzi od nas miało podobne przygody i kasy nie dostały.można by się sądzić gdybym całe auto rozwalił a tak myślę że to raczej nieopłacalne... :roll: No lipa straszna z tym dzwonem , ale mam nadzieje ze poskładasz bryke i jakos jednak uda Ci sie przyjechac na spota <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 narazie stać mnie na lampę i atrapę :roll: .a maskę i błotnik to raczej dopiero wtedy zrobie jak ''becikowe'' dostane :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Forum narkomanów hehe o fu(K zapomnialem wtedy do senatorium jade Ale moze jakos sie wymigam A Ty co ZBOWIDOWIEC jestes jakis czy co? JOKE :mrgreen: Jeżeli stał wcześniej znak A-18b (zwierzęta dzikie), nie ma raczej szans na odszkodowanie, jeżeli nie było można sie starać :-) pozdr Jeśli był to można sie starać żeby nie było :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 narazie stać mnie na lampę i atrapę :roll: .a maskę i błotnik to raczej dopiero wtedy zrobie jak ''becikowe'' dostane :mrgreen: Atrapy i maske jeszcze jak cos mam ... Postaram sie jakos przetrzymac . Chyba ze bede miec nagla potrzebe szmalu , to nie obiecuje ... I rob furaka szybko ... <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 dzięki oxstyle!! uklon_bmw ale jutro już chyba będę miał załatwione :wink: a jak nie to się zgłoszę jak jeszcze będziesz miał.no ale jak się trafi klient to sprzedawaj :wink: <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 <bmw_1> dla mnie super, może tło w innym kolorze , najlepiej białe bo dużo toneru mi zje :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Obrazek Ja mam jedn oale, czemu takie kijwoe auto, i z taki mwiejski mtunigniem na tle :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Obrazek Ja mam jedn oale, czemu takie kijwoe auto, i z taki mwiejski mtunigniem na tle :evil: popieram,ja osobiście nie przepadam za beemkami typu wszyscy sie wsciekli czy nfs wole taki tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Dobra jutro cos podziałam i zrobie jakas alternatywną wersje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Piekne BMW 345i PS: A ja wezme ze soba goscia, klubowicza Beemka-Klub czyli Lucasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Lucas ?? Powaga?? A swoją białą cupetą przyjedzie ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nie ja go zabieram Bo on jest na jakism wyjezdzie we Wrocku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Nie ja go zabieram Bo on jest na jakism wyjezdzie we Wrocku :mrgreen: i sie nie chwali pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Wysuwam też swoja kandydature przyjazdu na spot, jeśli da rady to z żoną będzie mi bardzo przyjemnie mi was poznać osobiście pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Wysuwam też swoja kandydature przyjazdu na spot, jeśli da rady to z żoną będzie mi bardzo przyjemnie mi was poznać osobiście pozdrawiam <bmw_2> To nie trzeba kandydatury wystawiac :wink: poprostu przyjedz , mysle ze atmosfera na spocie Cie mile zaskoczy <bmw_2> Z tego co tak szacunkowo policzylem to jest duza szansa na pobicie frekwencji z poprzedniego spota :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 no nareszcie sie pojawiłes LOKI to nawet nie podlega wystawienia kandydatury ty poprostu przyjedz z Justyna bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2006 732 bięż nową 7 tankuj do pełna i robimy drift party troche sniegu może jeszcze zostanie ( dla mojego ułatwienia sprawy) happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi