łazik Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 płacisz 5zł i własnym autem jezdzisz sobie godzinke ale tam lepiej uwazac zeby innych aut nie było bo kiedys pojehcalem to mnie opier.... tam że wsród "L" zaszybko jeżdze itp.... :roll: a pijanych wpuszczają??? to bym się dziś pisał...... :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 a pijanych wpuszczają??? to bym się dziś pisał...... :mrgreen: zamim się dokulasz to już jutro będzie a w niedziele zamknięte :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 w niedziele czynne od 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Pomysł całkiem całkiem i miejsca byłoby sporo dla fur i w razie czego coś zjeść i kobietki można by wziąść by sobie zrobiły wspólne zakupy coby się nie nudziły no z tymi kobitkami to dobry pomysł a pozatym bede miał wymówkę :twisted: Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 w niedziele czynne od 14 no dziś też nie dam rady bo znowu jstem pijany :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 5zl za godzinke, lae napewno bysmy sie odogadali zeby nas wpsucili i tylko nas.....pilem...heheh. no a pojezdzic po pijaku to calkei fajna sprawa no niewiem jak wjechałem maluchem w piekarnie to chleb na drugi dzień z moim lakierem sprzedawali bo przez okno na chleb się posypal....... :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer p.s. ale to daaawno było już zmądrzałem :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A klub miał propagować bezpieczeństwo na drodze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A klub miał propagować bezpieczeństwo na drodze :mrgreen: bo my jeźdizmy przecież bezpiecznie :mrgreen: a przynajmniej tak uznajemy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 A klub miał propagować bezpieczeństwo na drodze :mrgreen: no przeciez napisałem że maluchem :wink: :wink: becią to zawsze trzeżwy jeżdżę <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Słuchajcie co do planu spota , to jest taka opcja : zaczynamy tradycyjnie na andersa i plan jest taki ze pozniej smigamy na bielany na parking na przeciwko TESCO tylko teraz takie pytanie czy zawijamy gdzies jeszcze po drodze czy normalnie 14:00 do np 15:00 jestesmy na andersowie i pozniej przejazd przez miasto klip+zdjecia i zostajemy na Bielanach , jest KFC pod ręką wiec bedzie mozna sobie posiedziec i cos przekąsić <bmw_1> Wszelkie pomysły mile widziane <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Byc moze wpadna furmana , na andersa na chwilke Bo ten termin mam akurat zaganiany . peace ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ja rowniez dostałem,jest mi ogromnie miło że należe do tego grona. Człowiek musi gdzies należec bo inaczej uschni z tesknoty, najpierw były ZUCHY potem HARCERZEM , a teraz przyjacielem klubu. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ze ktoś zauważył moje starania, ale teraz juz wiem ........... Zapomnij ... = o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 hmmmmmmmmmmmm trochę nie na temat piszecie :evil: ale moze wytłumaczę: :arrow: Konrad nie jest tak do końca , patrz GG :arrow: Yan00sh uklon_bmw :arrow: oxstylE niezły kolega z Ciebie :evil: BTW oczywiście wszystkich zapraszamy na spota bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 :arrow: Konrad happy_bmw bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 to o której sznowne towarzystwo się spotyka pod wzgórzem bo ja się tak nakręciłem że na 26.03 już sobie wolne(w niedziele wolne muszę brać co za czasy!!) wytargałem(tyle bawarek naraz nie można przeoczyć)he he bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ( i nie wstydz sie i nie czaj tylko podbijaj poczujesz sie jak w domu zobaczysz) No i własnie o to chodzi , klimat na spotach jest naprawde full-friendly zeby nie powiedziec rodzinny :lol: wiec jesli ktos ma jakies obawy przed tym zeby przyjechac to mysle ze powinien zaryzykowac i bedzie mile zaskoczony <bmw_1> Zreszta najlepiej niech potwierdza to osoby ktore byly 1-szy raz na spocie <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 :mrgreen: :mrgreen: no ja wczoraj w jelonka wjechałem bo mi z lasu wyskoczył i becia troszkę się zniszczyła.a kasa pójdzie na remoncik i na spot to raczej mi już nie starczy na dojazd bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ale pech moze udz sie cos wyskrobac to jeszcze kawałek czasu zostało 2 tygodnie dasz rade licze na ciebie bmw_beer <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 lampa prawa, atrapa, zagięta maska i wyrwana chłodnica z mocowania :? no ale na szczęście ta ostatnia jest dobra :mrgreen: :mrgreen: . zobaczymy może przyjadę ale marne szanse :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 dasz rade a co z odszkodowaniem wiem ze za takie zeczy tez sie nalezy od Nadlesnictwa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 tak jak mówi Kosa, troche możemy przy furach... a potem wskoczymy do jakiejś kanjpy. :wink: Tato mnie dzisiaj do skzoł wysłał... efekt: krwotok z nosa na fizyce, 38* gorączki i dyro mnie do domu przywiózł :evil: jak bedzie cieplej to nawet grilowac bedziemy pozdro Forum narkomanów hehe :lol: A co do spotu to bankwow sie zjawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 o fu(K zapomnialem wtedy do senatorium jade Ale moze jakos sie wymigam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 kolego pogadaj z oxstyle Pawel na wiele czesci z rozbiórki w zajebistych cenach do tego fajny z niego gosc i mozna sie dogadać konrad :mrgreen: :mrgreen: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 kolego pogadaj z oxstyle Pawel na wiele czesci z rozbiórki w zajebistych cenach do tego fajny z niego gosc i mozna sie dogadać konrad :mrgreen: :mrgreen: uklon_bmw dzieki KONRAD , mam o tobie bardzo podobne zdanie <bmw_2> uklon_bmw <wstydnis> Piotr ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi