CrisELdi Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam. Poszukuje Sprzętu Car Audio /Video/PC( Multimedialnej) dla BMW 320D E46 <bmw_1> (Także już kupuje ten model auta w najbliższym czasie) uklon_bmw … lubię strasznie dobry sprzęt Audio/Video dużo czasu także spędzam w samochodzie… Planowane zmiany: -Wymian odtwarzacza radiowego(standard) na Komputer multimedialny (Touch Scrin ,I oczywiście obsługa DVD-ROM Mp3, AudioCD, DivX, DVD) Oraz najlepiej jakby by komunikował się z samochodem.. -Instalacja Nawigacji satelitarnej najlepiej zintegrowania z Touch Scrin -Zmian nagłośnienia /głośników konfiguracji 4.1… -Wbudować w lub na poduszki video Scriny Wiem że jest dużo możliwości ale dla mnie jest ważne aby Nowy komputer komunikował się z samochodem (wykorzystał możliwości z kości połączenia radio odtwarzacza standartowego) oraz aby w Polsce był dostępny (cena nie gra tu wielkiej roli ale z umiarem… ) i dobrze się dopasował do wnętrza dziury po odtwarzaczu radiowym… Jestem w tej chwili w UK i widzę tu mnóstwo supernowego sprzętu do samochodów ale nie byłem w stanie sprawdzić czy dla bmw jest jakiś konkretny? Są tu bardzo popularne „Radia” z wysuwanym tuoch panelem (4-9’ cali)z wbudowaną Nawigacją Możliwością odtwarzania prawie wszystkich formatów multimedialnych Audio i video oraz USB 2.0, Bluetooth … oraz inne bajery w zestawie znajdowały się dwa ekrany chyba 5’’ lub 7’’call na tył oraz co ciekawsze w zestawie znajdowała się kamera video do zamontowania na tylną szybę aby ułatwić sobie cofanie … Na pewno udało by się to zainstalować w BMW … Nada coś szukam ... Czy moje wymaganie są zgubne? <bmw_1> Pozdr. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Są tu bardzo popularne „Radia” z wysuwanym tuoch panelem (4-9’ cali)z wbudowaną Nawigacją Możliwością odtwarzania prawie wszystkich formatów multimedialnych Audio i video oraz USB 2.0, Bluetooth … oraz inne bajery w zestawie znajdowały się dwa ekrany chyba 5’’ lub 7’’call na tył oraz co ciekawsze w zestawie znajdowała się kamera video do zamontowania na tylną szybę aby ułatwić sobie cofanie … Z ciekawości ile taki zestawik kosztuje ze wszystkim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrisELdi Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 <bmw_2> Koszt to około 800Funtów +/-100 Funtów (Nieznam ceny w polsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi