banan_owiec Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Mam pytanko czy to jest normalne; przednie zawieszenie mam bardziej miękkie niż tylne? Wyraźnie czuć to np przy przejechaniu progu zwalniającego... Czy tak jest we wszystkich buniach? Poza tym wszystkie 4 amortyzatory wydają śmieszne dźwięki, takie psyknięcia, kiedy mocniej pracują. Spotkał się ktoś kiedyś z czymś podobnym? Szczerze mówiąc nie wiem jakie amorki mam założone ale na stacji diagnostycznej na trzepakach było wszystko ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 to normalne, a sykniecia tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dzięki luki730i, przynajmniej w tej kwestji jestem spokojniejszy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi