drzewko Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 to musi pukac! <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 wygląda..puka.... Ale co z tego.. jak sie w bagażniku nic nie przewiezie.. pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 podoba mi sie ale w swojej bym tego nie zalożył. Mam kolesia który ma bzika na tyk punkcie i napewno by coś w tym skrytykoal..... jak dla mnie to igla:) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A to z tego programu " odpicuj mi brykę " hehe u nas by sie podobny program przydał , ale raczej " odpicuj mi drogę " :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 A to z tego programu " odpicuj mi brykę " hehe u nas by sie podobny program przydał , ale raczej " odpicuj mi drogę " :lol: to by było dobre, mogli by zaczac od Krakowskiej <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 732 - mowisz i masz.. niedlugo rusza remont.. jeszcze tylko doprojektuje niwelete, bo pochylenia sciekow sa za male i dogadamy sie ze ZDiK'iem co do kilku wjazdow.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 w polsce rusza pimp maj rajd :mrgreen: www.mtv.pl tam gdzieś ponoć info jest, kilka zdjęć auta+ opis, i trzeba znać angielski :mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ciekawe jakie auta w polsce będą robić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Amerykanskie pewnie, ale nie ukrywam że moje w tym stanie w ktorym jest <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 tylko że oni w niektórych autach taką kaszanę odwalają że aż się patrzeć niechce.....ja bym im swojego autka nie oddał .no chyba że przeróbki by ze mną konsultowali :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Wujek wysłał foty swojej łady do nich hehe :mrgreen: Ja podobnie jak Laz, nie dał bym im auta bo by mi krajowy festyn w jednym aucie zrobili :mrgreen: niektóre auta całkiem miło sie zapowiadają... ale przy spojlerach moje nadzieje sie kończą :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja bylby mskormny cos takieg ozalozyc, ale najpierw moi mzdanie mauto musi meic moc <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi