Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Proszę o pomoc-opinia o E30 i E34

Tukan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Nie wiem gdzie wrzucić ten temat,więc piszę tu-w razie czego proszę o przeniesienie.

Myślę nad zakupem E30 i na oku mam to auto:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5828090

że jest z "klubowych" okolic-proszę bardzo o pomoc.Opinie,sugestie itp.

Może ktoś zna to auto?

Pozdrawiam!

ps. znalazłem też taką Piąteczke :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5885962

wiadomo-że za tą kase zwłaszcza E34 będzie miała mankamenty,ale to ma być auto jako drugie, do ciorania.Ważne żeby było sprawne technicznie.

osobiscie myslalbym jedynie nad e30...

e34 m50b20 + automat to nie jest to co tygryski lubia najbardziej, smigam e34 m50b25 w automacie i nawet w wiekszym silniku nie ma szalenstwa z moca

Jeździłem 2,0 w automacie-mi to zupełnie odpowiadało.Z 2,5 w automacie też miałem do czynienia (znajomego) i tam-racja-było o wiele lepiej no i-jak się umie jeździć to skrzynia robi wszystko jak chce kierowca i może dać naprawde sporo radości z jazdy.

Mniejsza z tym.

Może ktoś jeszcze się wypowie?Mógłby ktoś podskoczyć obejrzeć którąś w wolnej chwili?

Pozdrawiam

smigam e34 m50b25 w automacie i nawet w wiekszym silniku nie ma szalenstwa z moca

Ja posiadam e34 m60b30 manual i radość i moc jest w sam raz happy_bmw. Znajomy ma m50b20 trochę nią jeździłem i też fajnie pomyka, aczkolwiek 2L do e34 jest za mało jak na sportową jazde. Wcześniej byłem posiadaczem e30 i już teraz wiem że nie chce już nigdy 3er :D całkowicie inny komfort jazdy, jeżeli potrzebujesz autka po prostu do jeżdżenia, to ja polecam e34. Zresztą jak masz możliwość to wsiądź do e30 i e34 i zdecyduj.

Hehe.Siedziałem w obu (kiedyś miałem E30) i w Piątce czuje się lepiej,E36 jest troche ciasnawe.

Ale,jako że nie mam rodziny(tylko dziewczyne),auto nie musi być wielkie.

Chociaż-wybrałbym E34 to poprostu wacham się między tymi dwoma autkami.Bo oba w podobnej cenie,tylko który w lepszym stanie-to jest pytanie.

Ja do Wrocławia mam ok. 160km(do Wołowa jakieś 40km bliżej),a nie chce jechać na darmo.

że nie mam rodziny(tylko dziewczyne)

Hehe, w e30 ciężko rodzinę powiększyć (ale się da), ale dla komfortu e34 <bmw_1>. Zresztą skoro w piątce czujesz się lepiej to nad czym się zastanawiać?

Niestety czasami trzeba jechać, ja leciałem w ciemno z wro do kraka i się opłaciło (powiedzmy).

smigam e34 m50b25 w automacie i nawet w wiekszym silniku nie ma szalenstwa z moca

Ja posiadam e34 m60b30 manual i radość i moc jest w sam raz happy_bmw. Znajomy ma m50b20 trochę nią jeździłem i też fajnie pomyka, aczkolwiek 2L do e34 jest za mało jak na sportową jazde. Wcześniej byłem posiadaczem e30 i już teraz wiem że nie chce już nigdy 3er :D całkowicie inny komfort jazdy, jeżeli potrzebujesz autka po prostu do jeżdżenia, to ja polecam e34. Zresztą jak masz możliwość to wsiądź do e30 i e34 i zdecyduj.

Zalezy czego sie oczekuje... Jesli chodzi o osiagi to wole E30 od e34 :twisted: