Rafałs Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo 14.Mordulec & Pola 15. Browaron tzw toczek 16. Goglin+Macku 70% 17. Kri$$ [ Dodano: 2 Sierpień 08, 23:51 ] TAK DLA PRZYPOMNIENIA SPOTYKAMY SIE W GALERII DOMINIKANSKIEJ NA GORNYM PARKINGU O GODZ 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 dokładnie tak!! Z racji tego że górny parking na Arkadach jest zamknięty SPOTYKAMY SIE NA GÓRNYM PRAKINGU GALERII DOMINIKAŃSKIEJ!!!! mam nadzieje że ta informacja nie jest za późno i żę wszyscy ją jeszcze przed wyjazdem przeczytają <bmw_1> do zobaczyska bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja bede jednag czekal na magnolii dlatego ze bede broder pisales mi ze Cie spoty nie interesujesz i nie chesz dostawc info na ten temat bo Ci skrzynke spamujemy, jakas zmiana, jak pisalem wczesniek tesknota czy jaki ....... ? kurde jestem po kilku bro ale wydaje mi sie ze ty tez bo cie spoty nie interesujesz ni jak ma sie do ojczystego jezyka... chce to wpadnie jakis problem? pozatym jedna marka o tochodzi.. pozdro uklon_bmw <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 witam rafal byles sprawdzic te podjazdy moze czy mamy sie pchac na gore nczy raczej czkac na dole <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam do galeri dominikanskiej kazdy powinien podjechac :wink: [ Dodano: 3 Sierpień 08, 11:35 ] nie będzie mnie juz dzisiaj na forum więc jak cos to prosze dzwonic 785476571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ja bede jednag czekal na magnolii dlatego ze bede broder pisales mi ze Cie spoty nie interesujesz i nie chesz dostawc info na ten temat bo Ci skrzynke spamujemy, jakas zmiana, jak pisalem wczesniek tesknota czy jaki ....... ? kurde jestem po kilku bro ale wydaje mi sie ze ty tez bo cie spoty nie interesujesz ni jak ma sie do ojczystego jezyka... chce to wpadnie jakis problem? pozatym jedna marka o tochodzi.. pozdro uklon_bmw <bmw_1> co do pisowni to jedno myslalem a drugie pisalem bmw_beer serek siedzisz na tym forum troche i widziales co sie dzialo przez te 3 lata z los ekipos i pasyjnymi, wiec nie rozumiem takiej zmiany, ze chce sie u maxbimmera znowu pokazac ? o co chodzi? tam go nie doceniaja wiec tu chce znow zablysnac? po prostu dmucham na zimne przeciez niebedziemi nikomu zabraniac pojawaic sie na spotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mozna dyskutowac dlugo na ten temat, ale mysle ze ta "rewolucja" dobrze wyslza dla maxbimmera bo m.in. zmienila sie polityka klubu. Teraz to juz na spocie nawet laczka mozna palic... :lol: A jesli chodzi o mnie to juz nie zamierzam sie wtracac w te klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek84wro Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mozna laka palic ale fajnie :P kto chetny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mozna laka palic ale fajnie :P kto chetny ?? Ja jestem chętny ..... :idea: ułożymy ładny stosik opon na dachu Twojego autka i podpalimy Będzie ubaw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 chetnie bym sie pokazal ale zaczalem pracowac nad ca i mam troszke rozbebeszone autko a poza tym wole pokazywac moje dziela w finalnym wydaniu. takze milej zabawy zycze a pewnie bedzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wrzucam parę fotek i jeden filmik prezentujący nasz autka <bmw_1> http://drops.noop.pl/bmw_03-08-2008/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Całkiem konkretnie wyszedł dzisiaj spocik , frekwencja dopisała 20 beemek sie zjawiło pare fajny akcji na miescie w czasie przejazdu , solny + rondo na magnolii , generalnie swietnie był sie spotkac i pogadac o ............ kolejnej wyprawie na Nyse :drunk: Kilka fotek z dzisiejszego spotkania : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 siema spot wyszedł zajebiaszczo dobrze spotkac sie ze znajomymi hehehe :lol: ale NYSA była głównym tematem który poruszałem wiec nie tylko mnie tam ciagnie np. na słoneczny patrol 3 <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :drunk: jak bede we wrocku to sie pisze na taka zabawę :!: :!: :!: :!: :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 --- [ Dodano: 4 Sierpień 08, 08:57 ] kolejne zdjecia ... [ Dodano: 4 Sierpień 08, 09:03 ] cd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 ...i ja tam bylem, i dymka na koncu puscilem ..... bylo extra, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 filmik wruciłem na YT: http://pl.youtube.com/watch?v=Vkc1-EizOgk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 witam! o spocie dowiedziałem sie przypadkiem nie zaglądałem w dział spoty zloty, zadzwonił Rafał wpadaj wpadłem, zdziwiła mnie frekwencja wczoraj, dużo autek, fajne tematy jak zawsze, tym razem nie wywalili nas z mc donalda hehehe, do nastepnego bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 I ja napisze coś od siebie Było bardzo fajnie, atmosferka super, ludzie też :mrgreen: <bmw> Żałuję tylko, że nie nakręciłam filmiku z przejazdu na solnym Ale cóż...zawsze można to nadrobić kolejnym razem <bmw_3> <bmw_1> :party: Pozdrawiam :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 spocik elegancki tylko sory ze tak szybko sie zwinelismy,ale przejazd przez wroclaw w strone laskowic troche ciezki.generalnie fajnie ze tyle autek sie pojawilo pozdro <bmw> ps.kosa niezapomnij o koszulce dla mnie xl z gory dzieki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browaron Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Witam !! <bmw_2> spocik był zajebis...., dużo bmw!! co to dużo mówić trzeba to kiedyś powtórzyć <bmw_1> Pozdrawiam Toczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Prosze Państwa bez oszukaństwa udało sie zrobic klipa z BMW at Night jakosc troche słabsza bo filmowane aparatem ale mysle ze fajna pamiatka z przejazdu przez wrocek wyszła :drunk: bmw_beer <bmw_3> <bmw_1> http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/night08.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 nie no jak na telefon to całkiem przyzwoicie wyszedł ten filmik <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Dobre dobre tylko Banan co nam tak głowy latały i to jeszcze do kamery :?: :?: :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 no super super. i nawet moj dymek sie znalazl :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 i nawet moj dymek sie znalazl Kresek musisz wkoncu przełozyc te opony na letnie bo te zimówki co zakret to sie dymią :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi