TDSerek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 moze lepiej parking na galerii arkady na najwyzszym poziomie tez tam jest czesciowe zadaszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Moze byc ciekawie na tym parkingu Tylko pamietajcie ze w niedziele jest czynna do 20tej wiec o 19 warto zeby juz wszyscy byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 dominikańską bym odpuścił ze względu na wczorajsza awarie wodociągową w tamtych rejonach, może być problem z dojechaniem lub mogą być straszne utrudnienia w ruchu, pozostałbym na : Bielany/magnolia/ jest wiecej miejsc i nie trzeba sie wspinac na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Na Arkadach jeszcze nie bylem,wiec . To niewiem,niech Rafal szybko zdecyduje zeby niebylo zbednego zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 na galerii arkady wjazd jest do 22 o ile pamietam bo do tej godziny czynna jest galeria a kino dluzej po tym czasie bilety juz sa nie aktualne wiec wyjezdza sie za free z parkingu ...sam parking jest przestronny no i czesciowo zadaszony stamtad mozna udzerzyc w wiele miejsc robioc objazd przez miasto w kierunku bielan lub magnolii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 no czemu nie można by sie ustawić na Arkadach. niech rafał ustali konkret i tyle. do niedzieli bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 również czekam na jakieś konkrety, tak czy inaczej o 21 musze być na magnolii odebrać swoją piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ok :mrgreen: juz jestem ... zrobimy tak: z racji tego że więcej osób jest za zorganizowaniem tego spota na górnym parkingu w Arkadach to myślę ze tak zrobimy :wink: a poza tym coś innego czego jeszcze nie było... (może być ciekawie ) WIEC SPOTYKAMY SIE NA GORNYM PARKINGU W ARKADACH O GODZ 19:00 W NIEDZIELE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 <bmw_1> Witam witam! czy ten spocik ma być w tą niedziele? to znaczy 03.08.08? Jeśli tak to i Ja bym podjechał :wink: Jak uzyskam zgodę Organizatora, bo moja bumka nie jest w stanie wystawowym :wink: <bmw_1> na spoty wjazd jest zawsze dla wszystkich niezależnie od stanu technicznego i estetycznego także nie pytaj sie o zgode tylko wpadaj. Buń niegdy za wiele do zobaczyska w niedzele na górnym prakingu Arkad o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ :twisted: 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoLisKo Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Tak więc moje miejsce na liście jest 100% godz 19-00 arkady! Do Zobaczyska <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ja sie tez wstepnie pisze na spota , tyle ze jutro a wlasciwie dzisiaj smigamy na wesele wiec jak sie wyspie w niedziele to postaram sie dołaczyc na tą galerie arkadową a jak nie to dołacze na magnolii a tak na marginesie to wjazd na te arkady to jest od tej strony gdzie jest wiadukt kolejowy miedzy komandorską a powstanców ?? LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo 14.Mordulec & Pola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 mi to obojetnie gdzie aby sie odbyl ten spocik i zebym mogl wjechac.BO NIEWIEM CZY JA PODJADE NA TE PARKINGI bo jak dobrze pamietam to tam sa wysokie progi przy zjazdach w dul wiec niewiem czy dam rade uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 BO NIEWIEM CZY JA PODJADE NA TE PARKINGI bo jak dobrze pamietam to tam sa wysokie progi przy zjazdach w dul wiec niewiem czy dam rade Hehe to zapowiada sie wesoło , Sliwa masz podobnie nisko przód jak ja , jak cos to moze ktos zweryfikowac czy faktycznie takie góry doliny sa na tym podjezdzie do arkad ?? Wiem ze mam zderzak do malowania ale nie chce mi sie go zostawiac na pamiatke w galerii :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 moze i ja sie pojawie, ale na pewno nie na parkingach pietrowych bo sie zawiesze ale podwoziem... zderzakiem zreszta pewnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 to troche podkrec gwinta broder a nie tu sie wymigujesz:D nie wjedziesz na ostatnie pietro na arkadach:? wez dzisiaj potrenuj:D hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 sprawdzę dzisiaj jak wygląda podjazd na górny parking i dam znać.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 border jak by co to później bedziemy śmigać na Magnolie wiec myśle ze ok 20 możesz tam być jeśli nie chcesz ryzykować pogięcia zderzaków itp. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 nie ma problemu z wjechaniem do Arkad tylko górny parking jest zamknięty !! WIEC MIEJSCE SPOTKANIE PRZENOSIMY OSTATECZNIE DO GALERII DOMINIKANSKIEJ GODZ 19:00 NA GORNYM PARKINGU :idea: :idea: [ Dodano: 2 Sierpień 08, 15:10 ] w galerii nikt nie powinien mieć problemu z wjazdem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ja bede jednag czekal na magnolii dlatego ze bede mial problem z WYjazdem, na samym dole juz na wyjezdzie sa muldy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browaron Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo 14.Mordulec & Pola 15. Browaron tzw toczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 LISTA:1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo 14.Mordulec & Pola 15. Browaron tzw toczek 16. Goglin+Macku 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 ja bede jednag czekal na magnolii dlatego ze bede broder pisales mi ze Cie spoty nie interesujesz i nie chesz dostawc info na ten temat bo Ci skrzynke spamujemy, jakas zmiana, jak pisalem wczesniek tesknota czy jaki ....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 co prawda jest mi niezbyt na rękę jutro o tej porze, ale może na chwilę się pojawię w Galerii i poznam wyżej wypisanych (jeśli oczywiście można i nie jest to grupa zamknięta :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo 14.Mordulec & Pola 15. Browaron tzw toczek 16. Goglin+Macku 70% 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi