Rafałs Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam <bmw_2> tak pomyślałem że może by zrobić jakiegoś nocnego spota we Wrocławiu tak na 2 może 3 godz w niedziele wieczorkiem.... spotkać się, pogadać itp... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Było by super jak coś to bym się pisał. A później nocny obiast miasta na 17-stkach.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 do koca lipca chyba lipa bo wiekszosc w rozjazdach moze cos na sierpien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 03.08.2008 <bmw_1> to może jakąś liste zrobimy i zobaczymy kto by się pisał :wink: LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 Widze koledzy ze maly nielegal sie szykuje :wink: Zarząd zawetowal niedzielne spotkanie ,a tu i tak cos sie szykuje Nie no zartuje,spotkac sie pogadac zawsze mozna,a forum jest chyba najprostrzym srodkiem dogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 na sierpien dam chyba rade ale poczekam z tym na kilka dni przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 nikt nikomu nie broni sie spotykać szczególnie pod nadzorem Rafała......... :mrgreen: bmw_beer ja może w sierpniu <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 moze wpadne zalerzy czy zaloze laczki czy tez nie:D a moze sie okazac ze bede na wybrzezu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 To świetnie ze jest już parę osób :mrgreen: co do miejsca i godziny to jeszcze się ustali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 ..i ja się zjawię LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 podczepię się tylko z tematem, kto jeszcze będzie chciał wpłacić za koszulkę będę zbierał w niedziele, ostatni termin i zamawiam pozdr LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 simanko!extra pomysl wpadne na pewniaka , a potem juz urlopik.pozdro i czekam na info o reszcie bmw_beer [ Dodano: 28 Lipiec 08, 15:42 ] podczepię się tylko z tematem, kto jeszcze będzie chciał wpłacić za koszulkę będę zbierał w niedziele, ostatni termin i zamawiampozdr LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ :twisted: 12.dj_drops (50/50 że wpadne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007TS Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Zapowiada sie fakna zabawa niestety nie dam rady. Junior skończy w niedziele 4 tygodnie za tym świecie i na nocnego spota to dla niego troche za wcześnie. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Myślałem nad miejscem spotkania i zrobimy tak jak kiedyś czyli godz. 19:00 na parkingu pod ELECTRO WORLD na bielanach a potem przejazd Legnicką pod Magnolie... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Myślałem nad miejscem spotkania i zrobimy tak jak kiedyś czyli godz. 19:00 na parkingu pod ELECTRO WORLD na bielanach a potem przejazd Legnicką pod Magnolie... :wink: no no Rafałs i centralnie na zamkniecie do McDonalda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Myślałem nad miejscem spotkania i zrobimy tak jak kiedyś czyli godz. 19:00 na parkingu pod ELECTRO WORLD na bielanach a potem przejazd Legnicką pod Magnolie... :wink: no no Rafałs i centralnie na zamkniecie do McDonalda to obowiązkowo <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Szkoda, że to w ten weekend, bo jesteśmy z żonką na śląsku u rodzinki , ale może następnym razem się uda, miłej zabawy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esper Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 qrde nie zdążę wrócić z Reichu:( A szkoda, bo bym się chętnie zainstalował. Ale sierpień długi jest Udanego spota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoLisKo Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 <bmw_1> Witam witam! czy ten spocik ma być w tą niedziele? to znaczy 03.08.08? Jeśli tak to i Ja bym podjechał :wink: Jak uzyskam zgodę Organizatora, bo moja bumka nie jest w stanie wystawowym :wink: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Rafal-a jestes pewien co do tego electrowordu?? A moze by tak zaszalec i sie spotkac np.troche wczesniej na dachu galerii dominikanskiej?? Wiesz,jakas mala sesja foto i przejazd na mongolie. To tylko luzna mysl.Po prostu srednio mi sie chce stac na electro.Zreszta tą imprezą Ty szefujesz bmw_beer wiec niebede mieszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Rafal-a jestes pewien co do tego electrowordu?? A moze by tak zaszalec i sie spotkac np.troche wczesniej na dachu galerii dominikanskiej?? Wiesz,jakas mala sesja foto i przejazd na mongolie. To tylko luzna mysl.Po prostu srednio mi sie chce stac na electro.Zreszta tą imprezą Ty szefujesz bmw_beer wiec niebede mieszal bardzo dobry pomysł :mrgreen: jak najbardziej to ustawiamy się o 19:00 na górnym parkingu w Galerii Dominikańskiej :wink: [ Dodano: 1 Sierpień 08, 12:35 ] <bmw_1> Witam witam! czy ten spocik ma być w tą niedziele? to znaczy 03.08.08? Jeśli tak to i Ja bym podjechał :wink: Jak uzyskam zgodę Organizatora, bo moja bumka nie jest w stanie wystawowym :wink: <bmw_1> jak najbardziej zapraszamy <bmw_2> spocik jest w tą niedzielę <bmw_3> [ Dodano: 1 Sierpień 08, 12:37 ] LISTA: 1. Rafałs 2. Polkosz1 3. harry71 4. kaspri 5. cinek w swojej e34 6. patryk z e32 7. BANAN 8. Michu 9. Kosa 10.sliwa99 11.Alaszi - NO CO TY GADASZZZZ :twisted: 12.dj_drops (50/50 że wpadne) 13.MoLisKo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi