Pawel Komor Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 nie wiecie moze jakie sa objawy zuzycia sprzegła wiskotycznego?ja slyszalem ze jak silnik jest mocno nagrzany,to po wylaczeniu go wiatrak powinien stawiac opor podczas krecenia go reka.u mnie wiatrak kreci sie bez oporu.z gory dzieki i pozdrawiam.pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 tu się witamy :!: :!: :evil: dobra wiskoza jak jest gorąca chłodnica - poznamy to po gorącej dolnej rurze od chłodnicy do bloku - przy dodaniu gazu nie moze się ślizgać, czyli wiatrrak wchodzi na wysokie obroty wraz z silnikiem, zaczyna dmuchać jak cholera "mało głowy nie urwie" :mrgreen: jeśli tak nie jest to masz padnięte sprzęgło, u mnie pomogło po wymontowaniu wiskozy wciskanie kilkukrotne guziczka który jest na niej, jak zdejmiesz - pamietaj lewy gwint :!: :!: - to na pewno poznasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi