Piotrek20Tg Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Witam czy jest możliwe ze padła mi pompa od ABS-u? Objaw jest taki ze lewe koło str kierowcy nie hamuje reszta kół ok abs też działa.Odłączyłem przewód od zacisku to był płyn tylko w przewodzie jak naciskam na hamulec z przewodu nic nie leci odreciłem przewód od pompy i z samej pompy też nic jakby zatkane a jak odkrece od pompy z trugiejstrony tzn pasazera to leci normalnie płyn prosze o dorade podstawic pompe ABS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 wszystko na to wskazuje! pewnie jedna z sekcji siadł lub jest zapchana! pewnie cały rozdzielacz od abs do wymiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 no cała pompa a one w e36 czym sie rózniły do 95r tzn w pojemosciach 1.6 1.8 2.0? [ Dodano: 16 Lipiec 08, 21:31 ] potwierdziło sie rozebrałem pompe abs z dołu i jeden zaworek nie chodzi a 5 jest ok oprócz tego kupa syfu tam i to przez to ale ten zaworek sie przepalił pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi