Dyzio 735 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Problem z 7 e32. Podczas ruszania i przyspieszania odczuwalne sa drgania po puszczeniu nogi z gazu jedzie gladko a i przy ostrym szarpnieciu kierownica w prawo jakby cos obcieralo czy walilo, dodam ze sprawdzalem podpore i krzyzaki na wale i jest ok. Co wiec moze byc przyczna takiego zachowania?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afterek Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Sprawdź gumowy łącznik wału ze skrzynią. Częsta usterka u ludzi z ciężką nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nogi to ja akurat nie mam ciezkiej jutro sprawdze jeszcze ktos ma jakies pomysly?? Nie ma zadnego gumowego lacznika skrzyni z walem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Hmm,jak to nie ma gumowego lącznika skrzyni z walem?!?!?! Niedawno wlasnie to wymienialem.Objawy mialem takie - bicie na skrzyni i tyrkot zwiekrzający sie wraz z predkoscią. troche zmylil mnie twoj opis dziwnego zachowania rowniez przy skrecaniu :?: bo wtedy co mają krzyzaki ,podpory itp do skretu. Natomiast jesli przy obracaniu kierownicą slychac taki dziwny niby obcierający-trzeszczący dzwiek to problem znajdziesz w drązku srodkowym ,a dokladniej w jego łącznikach [ Dodano: 14 Lipiec 08, 23:48 ] Troszke zamotalem bo zle temat doczytalem,sorka.Sluchaj a sprawdzales poduszke podpory walu?? (nie podpora walu!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio 735 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Sprawdzilem jest ok, jest nie wielki luz w lozysku podpory. Zamowilem nowa podpore jutro wloze oby to bylo to bo nie mam pojecia co to moze byc innego :cry: Jednak Padpora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi