Afterek Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam. Mam mały problem z centralnym. Otóż ostatnio podłączałem wózek pod komputer i rozładował mi się akumulator. Podładowałem i pojechałem do domu. Pod domem już mi nie zadziałał centralny. Co dziwniejsze działa na włączonym samochodzie, lecz również nie zawsze. Podejrzewałem że to sprawa akumulatora, lecz jednak nie, ponieważ mówię CZASEM na włączonym samochodzie również nie działa. I pytanie do wtajemniczonych - gdzie szukać jakiejś słabej masy lub czegokolwiek... bo mi to wygląda na brak zasilania, lub słabe zasilanie. Bezpieczniki kontaktują, oczyszczone. Nie wiem w którym miejscu central ma zasilanie. Pozdrawiam i czekam na jakieś odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 wszystko od centralnego znajduje sie pod kanapa tylnia! ja nieraz po odłaczeniu aku miałem tekie cos ze central mie nie działał ale to tylko przez chwile! a za chwile wszystko wracało do normy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 musisz posprawdzac mase od tej centralki moz enie łaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi