loki Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Witam wszystkich zainteresowanych. Jest tak! kupiłem bunie z zakodowanym na dobre radiem dzisiaj udało mi sie w koncu usunąć blokade lecz pojawiła się mi nowa. Otuż radyjko gra tylko na 1/4 mocy przy full rozkreconym głosie. Co to może być? Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 a skąd wiesz że gra na 1/4 mocy?.moje też grało słabo a było sprawne w 100%.poza tym jeśli naprawdę słabo gra to może być potencjometr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 no to się słyszy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi