bielas82 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 maja e34 td ma dźwięk jak by cały czas turbina chodziła. gwizd wzrasta wraz z dodawaniem gazu. podoba mi się ten dźwięk bo słychać jak by było niewiadomo ile kucy pod machą a jest 116 czy to jakaś wada i czy można z tym jeździć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaadee man Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 popatrz czy nie jest strzelony waz (pekniety,sprawdz opaski)od doladowania, rowniez moze byc uszkodzony czujnik doladowania lub regulator zmiennej geometri przy turbinie jest zaciety pozdrawiam napisz czy to sie dzieje podczas jazdy czy na postoju <bmw_2> a tak na marginesie jak dobrze ciagnie pali meszta to nic nieruszaj :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Zacznij od sprawdzenia alternatora czy aby własnie nie konczy zywota , dzwiek jest bardzo podobny do tego co opisałes :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielas82 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 to będzie raczej chyba alternator <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Możliwe, że to przebicia na głośniki z alternatora. Spróbuj wyłączyć audio i posłuchaj, czy też tak świszczy. Jeżeli nie śwista, to masz odpowiedź Mi pomogła wymiana badziewnego radia na nowego pioneerka, ale równie dobrze może to być wina innego elementu car-audio Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielas82 Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 mam nowy sprzęt audio i to nie z niego wydobywa się dźwięk.ten sytmpatyczny gwizd słychać na zewnątrz auta jak się dodaje gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 sprobuj poprowadzic zasilanie bezposrednio z aku, powinno pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielas82 Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 dżwięk wydobywa się spod maski a nie z głośników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 moze piszczec pasek, napinacz, itp trzeba by sie przysluchac, daj znac kiedy bedziesz w okolicy Zawidowa\Zgorzelca to posluchamy pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielas82 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 wczoraj wieczorem byłem w Zawidowie. musieli byśmy się dogadać na jakiś dzień i bym podjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 nie ma problemu, jak bedziesz mial zamiar przyjechac to daj wczesniej znac na PW, od 15.00 jestem w domu Ja w ten piatek lub nastepna sobote bede w Bogatyni, jesli do tej pory nie dasz rady przyjechac to spotkamy u Ciebie, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi