Fiq Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam, chcę zmienić w swoim compaccie e36 94' nerki na te co są od 96' bodajże... więc pytanko mam czy mogę spokojnie kupować czy jednak poza tym że są szersze na zewnątrz i ładniejsze różnią się czymś? pozdroophka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 spokojnie możesz zmianiać. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 dzięki wielkie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 wg mnie choc nie posiadalem compacta to stwierdzam ze nerki do wersji po lifcie czyt po roku 96 pasowaly pod inny grill ... do 96 byly plaskie po 96 wypukle i grille mialy inne otwory...przynajmniej tak bylo w sedanie coupe i kombi... wydaje mi sie ze w compacie tez tak jest..wiec jezeli kupisz nerki po 96 roku bedziesz mial szpare miedzy nerka a grillem bo jest inych ksztaltow otwor w grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 mój koleś wymieniał u siebie w compakcie nerki i nic nie musiał przerabiać. zdjoł stare zamontował nowe i końiec temetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDSerek Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nowy grill pod nerki szerokie stary grill pod nerki plaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 mój koleś wymieniał u siebie w compakcie nerki i nic nie musiał przerabiać. zdjoł stare zamontował nowe i końiec temetu. a który rocznik miał tego compac'ta? Paweł kilka dni temu sprzedał swojego, on miał 95' i miał nerki po lifcie... a nie pomyślałam o tym żeby zobaczyć zanim sprzedał :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 sorry musze sprostować moją wcześnijszą wypowiedz. Jednak zmieniał jeszcze do tego grill z powodów niewielkiej rdzy i jednak musze przyznać racje "Serkowi" pozdro bmw_beer [ Dodano: 14 Lipiec 08, 16:00 ] a rocznika to nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dzięki chłopaki, już wszystko wiem pozdroophka <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi