bielas82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 w trakcie kręcenia bączka coś jakby urwało się z tyłu auta. teraz podczas jazdy w zakrętach ale tylko jak dodaje gazu słychać bardzo intensy metaliczne odgłos ocierania się dwuch metali. gdy przyśpieszam na wprost tego nie ma i jak wrzuce na luz na zakrętach też nic się nie dzieje. sprawdzałem podpore wału, wszystkie gumy w zawieszeniu i to nie to. czy może to dyfer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 To na pewno dyfer :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielas82 Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 szkoda. myślałem że może przy takiej delikatnej mocy jest niemożliwe ukręcić dyfer lecz widocznie poprzedni właściciel ostro wstawiał mojej buni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi